Super Micro Computer dodijelio firmi Infologic iz Sarajeva distributerski ugovor za područje Bosne i Hercegovine

15.12.2009. 15:14 / Izvor: eKapija.ba
Super Micro Computer dodijelio firmi Infologic iz Sarajeva distributerski ugovor za područje Bosne i Hercegovine

Super Micro Computer, Inc., (Supermicro) San Jose, California, dodijelio je firmi Infologic iz Sarajeva distributerski ugovor za područje Bosne i Hercegovine.

Po ovom ugovoru, Infologic je ovlašten za prodajnu i tehničku podršku za cjelokupan Supermicro program, uključujući i uspostavljanje i širenje prodajnog kanala kroz mrežu lokalnih partnera, saopćeno je iz Infologica za eKapija.ba.

Supermicro (NASDAQ: SMCI) je dobro poznat IT profesionalcima širom svijeta. "A Server Solution Manufacturer", čisto i jednostavno opisuje osnovnu djelatnost ovog izuzetno stručnog proizvođača iz US koji od samih početaka posluje sa velikim uspjehom.

Rađeni po striktnim proizvodnim standardima, Supermicro proizvodi su izuzetno kvalitetni i pouzdani. Ovaj proizvođač u svoje matične ploče, servere i šasije integrira samo najbolje komponente.

Da bi osigurali besprijekorno funkcioniranje i u ekstremnim uslovima, Supermicro proizvodi prolaze kroz rigorozne okolinske i kompjutativne testove, a za rezultat na kraju imamo performanse bez sistemskih grešaka.

Supermicro održava jake strateške i sinergijske odnose sa vodećim proizvođačima u industriji, pogotovo sa vodećim proizvođačima čipova.

Poznato je da MTBF, vrijeme do prvog kvara, Supermicro proizvoda znatno duže od proizvoda drugih proizvođača na tržištu. Supermicro inženjeri posebnu pažnju poklanjaju procesu finog ugađanja svakog proizvoda u cilju postizanja najvišeg stepena dostupnosti i termalne optimizacije.

Isporučujući najbolju tehnologiju iz srca Silikonske doline, Supermicro se pozicionirao kao respektabilan proizvođač sistema visoke dostupnosti i high-density servera. Isto tako, Supermicro već uspješno proizvodi rješenja za visokoperformansni kompjuting (HPC), modularni kompjuting i rješenja za korporativno skladištenje podataka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti