Sutra se održava jedanaesta QSS Enterprise Day konferencija

26.03.2014. 14:52 / Izvor: eKapija.ba
Sutra se održava jedanaesta QSS Enterprise Day konferencija

Sutra će u novootvorenom kongresnom centru hotela Terme biti održana jedanaesta po redu QSS Enterprise Day 2014 konferencija, koja svake godine okupi više od dvije stotine IT menadžera iz vodećih kompanija u našoj zemlji.

Sutra će u novootvorenom kongresnom centru hotela Terme biti održana jedanaesta po redu QSS Enterprise Day 2014 konferencija, koja svake godine okupi više od dvije stotine IT menadžera iz vodećih kompanija u našoj zemlji. Ova konferencija se smatra jednim od najznačajnijih IT događaja u BiH na kojem vodeće svjetske IT kompanije predstavljaju aktuelna rješenja prilagođena našem tržištu.

Slogan ovogodinje QSS Enterprise Day 2014 konferencije je “Welcome to the Software Defined Future”, a QSS ovom temom nastoji upoznati goste na koji način software potpomognut globalnim umrežavanjem radikalno mijenja tradicionalne biznise.

Ovogodišnji event su podržale kompanije: ASBIS, Check Point, Oracle, VMware, Adobe, HSM Informatika, Cisco, Symantec i Veeam.

QSS je domaća IT kompanija osnovana 1997. godine i danas je jedna od vodećih sistem integratorskih kompanija u BiH. Ova kompanija se specijalizovala u pružanju profesionalnih IT usluga i implementaciji kompleksnih IT rješenja. Svojim godišnjim eventima nastoji bh IT tržište približiti svjetskim trendovima u ovoj oblasti.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti