Sve prednosti digitalne štampe

08.12.2015. 14:33 / Izvor: Akta.ba
Sve prednosti digitalne štampe

Digitalna štampa je prije svega namjenjena štampanju malih i srednjih tiraža. Tehnologija digitalne štampe omogućava da za svega nekoliko sati dobijete svoje kataloge, brošure, prospekte, flajere, vizit karte, pozivnice.

 

Digitalna štampa je osmišljena da u potpunosti olakša proces štampe.

Pripremljeni materijal sa kompjutera odlazi pravo u mašinu za digitalnu štampu koja za svega par minuta izbacuje više desetina otisaka. Digitalna štampa je posebna za: vizit karte, ID kartice, flajere, jelovnike, cjenovnike, memorandume, pozivnice, kataloge, prospekte, brošure, kalendare, plakate, samoljepljive etikete, naljepnice, deklaracije, knjige malih tiraža, preslikače...

Digitalna štampa je pogodna i za štampu probnog otiska.

Digitalna štampa je prije svega namjenjena štampanju malih i srednjih tiraža. Tehnologija digitalne štampe omogućava da za svega nekoliko sati dobijete svoje kataloge, brošure, prospekte, flajere, vizit karte, pozivnice, što bi u ofset štampi trajalo nekoliko dana i bilo ne ekonomično zbog malog tiraža.

Digitalna štampa pruža brojne prednosti u odnosu na standardnu ofset štampu, najbitnije prednosti su:

  • brzina izrade
  • povoljna cijena za male i srednje tiraže
  • kvalitet
  • štampanje malih tiraža
  • ekonomičnost za male i srednje tiraže, koji u ofsetu ne bi bili ekonomski opravdani, a realizacija bi trajala po nekoliko dana
  • mogućnost štampe na različitim materijalima – kunstdruk do 300 gr, folija, muflon, specijalni papiri itd.
  • mogućnost personalizacije
  • mogućnost štampe promjenljivih podataka(ulaznice sa bar – kodom, bonovi, nagradne igre…).

Vizit karte

Na prvi pogled vizit karte su samo sitan, skoro beznačajan detalj u poslovnoj komunikaciji. Ali ne zaboravite da je to često prvi utisak koji neko ima o vama, a još češće – jedina veza između vašeg potencijalnog kupca ili klijenta – i vaše firme. Možda baš sada neko upoređuje vaše vizit kartice sa vizit kartom vaše konkurencije, i razmišlja koga će prvog da pozove telefonom…

Best Solution za vas izrađuje jednostrane i dvostrane vizit kartice, sa i bez plastifikacije, vizit kartice sa gravurom ili pomoću UV printa.

Plakati i posteri

Jedan od najstarijih reklamnih medija i dalje se odupire elektronskim medijima, bilbordima, štampi… Glavni razlog za to leži u nenadmašnom odnosu uloženog novca u odnosu na efekte. Naravno – samo ukoliko realizaciju odradite na pravi način…Plakati i posteri različitih formata, od jedne boje do punog kolora, na različitim materijalima, u serijama od stotinak komada – do više desetina hiljada. Sa vašom ili našom pripremom (dizajnom) – po vašoj ili našoj ideji.

Pozivnice

Želite obilježiti važnu godišnjicu, promovisati uspjeh ili obilježiti značajan praznik. Best Solution Company je pravo mjesto na kome možete dobiti savjet, dizajn, proizvodnju ali i brigu oko dostave čestitki na Vama željene adrese.

Prospekti, katalozi, flajeri, lifleti, letci, brošure, publikacije…

Mnogo različitih naziva za proizvode koji se u suštini razlikuju samo po dimenzijama. Bez obzira na raspoloživi budžet, ovi promo materijali bi uvijek morali dabudu vrhunskog kvaliteta, u suprotnom – mogu imati kontra-efekat. Kvalitet štampe, a naročito fotografija i dizajn- nikada nebi smjeli da budu predmet kompromisa. Jer slika govori više od hiljadu riječi, o vama i vašoj firmi…

Kupon ili vaučer

Kupon ili vaučer smo uvrstili u našu ponudu zbog sve veće popularnosti ovog promotivnog proizvoda. Njihova funkcija je da privuku kupce odnosto mušterije time što će gratis dobiti neki proizvod ili ostvariti popust.

Naljepnice

Naljepnice su jedna od traženijih grafičkih usluga koju radimo iz naše velike ponude. Česti klijenti su nam proizvođači hrane i pića, kozmetičkih proizvoda, elektronskih proizvoda, hemije itd. ali i klijenti koji naljepnice koriste kao vid oglašavanja lepeći ih na prometnim mjestima gdje mogu da ponude svoje usluge. To su najčešće servisne usluge tipa – servisi kompjutera, tepih servisi, promoteri koncerata i događaja itd.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti