Sve veći interes za izdavanje Dopunjive Mastercard UniCredit Bank kartice

27.10.2017. 12:39 / Izvor: Akta.ba
Sve veći interes za izdavanje Dopunjive Mastercard UniCredit Bank kartice

Sve veći interes za kupovinu putem interneta ujedno nosi mnogobrojna pitanja o zaštiti podataka i sigurnosti.

Sve veći interes za kupovinu putem interneta ujedno nosi mnogobrojna pitanja o zaštiti podataka i sigurnosti. UniCredit Bank u namjeri da svojim klijentima pruži nove,  inovativnije i pouzdanije usluge predstavila je novi proizvod, Dopunjivu Mastercard karticu.

Dopunjiva Mastercard kartica osmišljena je kao odgovor na iskazane potrebe klijenata da određene kupovine, poput kupovine putem interneta obavljaju posebnom karticom. Kartica je namijenjena svim postojećim i novim klijentima Banke.  Vezana je uz poseban račun koji ne služi za isplatu redovnih primanja u obliku plaće ili mirovine, te ne postoji mogućnost da se korištenjem kartice prekorači iznos uplaćen na poseban račun.

Zavisno od želje i potrebe, klijenti karticu mogu koristiti i na svim ostalim prodajnim mjestima koja prihvaćaju Mastercard kartice, kao i za isplate i uplate gotovine putem bankomata. Izdavanje Dopunjive kartice je brzo, bez čekanja na izradu i isporuku, a preuzeti karticu je moguće odmah nakon potpisa ugovorne dokumentacije.

Osim instant izdavanja Dopunjive Mastercard kartice, UniCredit Banka je uvela i Instant izdavanje najtraženijih kartičnih proizvoda nastojeći omogućiti svojim klijentima da što prije i uz što manje koraka dobiju karticu koja je spremna za korištenje.

Instant izdavanje je omogućeno za Visa Classic kartice s odgodom plaćanja i Debit Mastercard kartice tekućeg računa. Prednost Instant izdavanja navedenih kartica je ta što klijent odmah po potpisu ugovorne dokumentacije isti dan može preuzeti i koristiti svoju karticu.

Dopunjiva Mastercard kartica i Debit Mastercard kartica tekućeg računa izrađene su uz korištenje beskontaktne tehnologije te je klijentima omogućeno da, na POS terminalima koji podržavaju ovu funkcionalnost, plaćanja obavljaju u nekoliko sekundi prislanjanjem kartice na POS terminal.

Sigurnost i zadovoljstvo klijenata je na prvom mjestu, a UniCredit Bank svakodnevnim aktivnostima nastoji modernizirati rad, uvodeći novitete i usluge koje će olakšati poslovanje i odgovoriti na potrebe klijenata.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti