Svečano otvoren novi Telemach centar u Sarajevu

26.02.2016. 11:18 / Izvor: Akta.ba

Performansom štićenika Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju "Vladimir Nazor" KS, i puštanjem balona u vazduh, otvoren je svečano novi, savremeno opremljen Telemach centar u Sarajevu na adresi Milana preloga b.b –  Mali Bosmal.

Performansom štićenika Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Vladimir Nazor“ KS, i puštanjem balona u vazduh, otvoren je svečano novi, savremeno opremljen Telemach centar u Sarajevu na adresi Milana preloga b.b –  Mali Bosmal.

Ovo je 23. poslovnica Telemach kompanije, koja od sada nastupa udruženo sa kompanijama HS, HKB i M&H, kao Telemach grupacija, i kao jedna od vodećih u domenu telekomunikacijskih usluga na području BiH.

Kenan Đonko, CMO Telemach kompanije tim povodom obratio se prisutnima.

"Ovaj Telemach centar je poseban po tome što omogućava korisnicima svih udruženih kompanija HS, HKB i M&H mogućnost izmirivanja obaveza i upoznavanje sa inovativnim i vrhunskim servisima  iz domena digitalnih tehnologija. Novi centar je savremeno opremljen i pruža mogućnost novim, kao i postojećim korisnicima da se na licu mjesta uvjere u kvalitet naših usluga, a za prvih 100 korisnika obezbijedili smo benefit u vidu 6 mjeseci besplatnog korištenja HD paketa, te besplatnog korištenja HBO paketa naredna tri mjeseca. Novi centar u Sarajevu je nastavak najavljenih investicija kompanije Telemach u Bosni i Hercegovini, a već sad mogu da najavim i skoro otvaranje centra u Tuzli",  kazao je Đonko, poželjevši dobrodošlicu zvanicama, novinarima i korisnicima u novi Telemach centar, poslije čega je presjecanjem crvene vrpce i ozvaničio početak rada nove Telemach poslovnice u Malom Bosmalu, na adresi Milana Preloga b.b., kazao je Đonko, poželjevši dobrodošlicu zvanicama, novinarima i korisnicima u novi Telemach centar, poslije čega je presjecanjem crvene vrpce i ozvaničio početak rada nove Telemach poslovnice u Malom Bosmalu, na adresi Milana Preloga b.b.

Donacijom interneta Centru za odgoj, rehabilitaciju i obrazovanje „Vladimir Nazor“ KS, čiji su štićenici sudjelovali u zvaničnom programu otvorenja nove poslovnice, Telemach kompanija pokazala je još jednom da je društveno odgovorna kompanija koja ulaže u razvoj lokalne zajednice, ali i pomaže u poboljšanju uslova života građana u BiH.

Prijemu u povodu svečanog otvorenja nove Telemach poslovnice u Malom Bosmalu prisustvovali su brojni građani i zvanice kojima su uručeni i prigodni Telemach pokloni.

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti