Svečano otvorena nova poslovnica Telemacha u BBI

17.07.2020. 15:52 / Izvor: Akta.ba

Opremljena u duhu novih tehnologija otvorila je svoja vrata svim posjetiocima, nudeći sasvim novo korisničko iskustvo.

Danas je u Sarajevu u BBI centru svečano otvorena potpuno obnovljena poslovnica kompanije Telemach. Opremljena u duhu novih tehnologija otvorila je svoja vrata svim posjetiocima, nudeći sasvim novo korisničko iskustvo.

"Naša prepoznatljiva lokacija u BBI centru, građanima Sarajeva od danas je predstavljena u potpuno novom ruhu, sa novim konceptom kroz jedinstven i inovativan pečat kompanije Telemach. Kao lider na tržištu novim pristupom najavljujemo modernu eru približavanja našim korisnicima. Vodeći se svjetskim i inovativnim trendovima u savremenom poslovanju novi koncept baziramo na pojedinačnom pristupu i potrebi svakog korisnika. Uovim izazovnim vremenima nastojimo smanjiti čekanje u redovima u poslovnicama, kako bismo se svakom korisniku maksimalno posvetili. Želja nam je naše građane dočekivati u prozračnom okruženju i pozitivnoj atmosferi. Vizija Telemacha je da u našim poslovnicama korisnici, na jednom mjestu, dobiju sve usluge i odgovore na sva pitanja. Izuzetno mi je zadovoljstvo najaviti da od danas naši najmlađi u BBI centru mogu, u okviru dječijeg kutka testirati i noviEON Kids daljinski upravljač koji je upravo stigao na tržište, a koji je specijalno dizajniran za djevojčice i dječake", kazao je Mirza Sendijarević, Direktor Sektora za shopove i terensku prodaju kompanije Telemach.

Poslovnica u BBI centru u Sarajevu prva je u nizu poslovnica u BiH koju kompanija Telemach do kraja 2020. godine planira osavremeniti.

Svaka će sadržavati zabavno okruženje i dječiji kutak u okviru kojeg će najmlađi posjetioci moći testirati Video klub sa dječijim sadržajem, osvojiti poklone, ali i zabaviti se uz sjajan sadržaj predviđen za najmlađe.

Uposlenici kompanije Telemach u BBI centru su pripremili brojna iznenađenja za sve posjetioce. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti