Svecom: U telekomunikacijama od svog osnivanja

13.02.2018. 08:50 / Izvor: Akta.ba
Svecom: U telekomunikacijama od svog osnivanja

Glavno opredeljenje je partnerski odnos sa proizvođačima iz domena najnaprednijih telekomunikacionih tehnologija na domaćem i okolnim tržištima.

Svecom Beograd je prisutan u telekomunikacijama skoro od svog osnivanja. Na osnovu višegodišnjeg iskustva zaposlenih u ovoj oblasti i uključivanjem mladih visoko obrazovanih ljudi inicirano je snažno učešće u tom delu tržišta , što je poslužilo Svecom - u kao osnov za dalji rast firme.

Glavno opredeljenje je partnerski odnos sa proizvođačima iz domena najnaprednijih telekomunikacionih tehnologija na domaćem i okolnim tržištima.

Najvažniji telekomunikacioni programi su birani po kriterijumu naprednih tehnologija, univerzalnosti rešenja za prenos različitih tipova podataka, visokom stepenu pouzdanosti i snažnom sistemu podrške krajnjim korisnicima.

Svecom pored elektronskih uređaja isporučuje i elektronske materijale za izradu štampanih ploča(PCB-Printed Circuit Board) koje imaju široku primenu u elektronskoj industriji.

Višegodišnjim značajnim učešćem na tržištu, profesionalnim pristupom, izborom renomiranih isporučilaca, formiranjem lagera za brzu isporuku, obezbeđenjem izuzetno konkurentnih cena, uspeli smo da izgradimo krug lojalnih kupaca.

Na lageru imamo kaširane bakarne laminate(CCL-Copper Clad Laminate) , na bazi epoksi –stakla, FR4, jednostrane i dvostrane sa različitim debljinama sloja bakra i različitim debljinama izolacionog sloja laminata , visokog kvaliteta i u probranom aktuelnom asortimanu iz bogatog proizvodnog programa svetski poznatog proizvođača.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti