Preuzmite besplatnih 50 eura i trgujte dionicama Alibabe

Vijesti / SVIJET

Preuzmite besplatnih 50 eura i trgujte dionicama Alibabe

Alibaba je u septembru 2014. godine sprovela najveću inicijalnu javnu ponudu dionica na Njujorškoj berzi i time postala globalna kompanija.

17.11.2016. 07:55 / Izvor: Akta.ba

Alibaba je u septembru 2014. godine sprovela najveću inicijalnu javnu ponudu dionica na Njujorškoj berzi i time postala globalna kompanija. Kineski gigant u kontinuitetu bilježi dvocifrene stope rasta prihoda, a u drugom kvartalu 2016. godine, ostvaren je rast od 55% što, ukupno, za prvu polovinu ove godine čini najviši rast za posljednje dvije godine.

Fortrade, svim čitaocima Akte, daje besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Alibabe na svjetskoj berzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Na linku možete pogledati pravila i uslove.

Razlozi rekordnog rasta

Jedan do glavnih razloga koji leže iza nadprosječnog rasta u glavnom segmentu poslovanja koji predstavlja snažan rast prihoda (i) u dijelu online marketing usluga. Digitalni marketing je pridodat paleti usluga tako da su sjedinjeni segmenti digitalne trgovine i marketinga, što kompaniju pozicionira kao jedinstveno mjesto na kojem prodavac može da dođe, plasira svoje proizvode, obezbijedi reklamu, proda proizvod i dobije šta mu pripada.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Alibabe možete preuzeti ovdje.

Na linku možete pogledati pravila i uslove.

Šoping festival u brojkama

U petak, 11. novembra, platforma ove kompanije otpočela je svoj šoping festival, koji se odvija već sedmu godinu u sklopu šireg fenomena „Singles' Day“. Samo tokom prvog sata praznika kupovine, obavljeno je u prosjeku 175.000 transakcija u jednoj sekundi. Alibaba navodi da je samo u prvih pet minuta zabilježen promet robe u vrijednosti od 1 milijarde dolara, a 5 milijardi u prva dva sata. Poređenja radi, prošle godine je na taj (cijeli) dan preko Alibabe prometovano 14,3 milijardi dolara.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Alibabe možete preuzeti ovdje.

Na linku možete pogledati pravila i uslove.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti