Svjetski trend i na bh. tržištu: R&S predstavio eModel kancelarijskog stola

12.04.2019. 10:12 / Izvor: Akta.ba

Kompanija R&S je izložila svoj kancelarijski namještaj na sajmu Sarajevo 4 Walls koji se održava u sarajevskoj Zetri od 11. do 14. aprila.

Kompanija R&S je izložila svoj kancelarijski namještaj na sajmu Sarajevo4Walls koji se održava u sarajevskoj Zetri od 11. do 14. aprila.

Najveće interesovanje posjetioci su pokazali za radni stol eModel.

Marketing menadžer kompanije R&S, Merima Habul za poslovni portal Akta.ba je navela kako se radi o modernom stolu na podizanje kojeg  koriste velike tehnološke kompanije koje brinu o svojim zaposlenim poput Google-a i Facebook-a.

 

 

"Zahvaljujući mehanizmu podizanja i spuštanja, zaposleni održavaju ispravan položaj tijela i imaju povećan osjećaj komforta tokom rada.  Osim eModel stola kojeg svi posjetioci mogu kupiti po akcijskim cijenama, na sajmu predstavljamo najprodavanije kancelarijske stolice te proizvode idealne za uređenje radnog prostora", kazala je Habul, te napomenula da kompanija R&S d.o.o. već godinama uspješno oprema kancelarijske prostore klijenata savremenim namještajem. Tim arhitekata savjetuje klijente i predstavlja najbolja rješenja za opremanje poslovnog prostora, a projekt menadžeri se brinu o svim aktivnostima i fazama realizacije projekta, od početka do finalnog rješenja.

Iz R&S-a pozivaju sve zainteresovane da posjetite njihov štand i upoznaju se sa savremenim rješenjima i svjetskim trendovima koje kompanija primjenjuje za opremanje poslovnih prostora.

R&S će od 15. do 26. aprila na visokom prizemlju poslovnog centra UNITIC izložiti kancelarijski namještaj, IT opremu i promo materijal.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti