Swity d.o.o. Lider biznisa 2018. u kategoriji prehrambene industrije

27.12.2018. 10:39 / Izvor: Akta.ba
Swity d.o.o. Lider biznisa 2018. u kategoriji prehrambene industrije

Ovim kompanija Swity d.o.o. zaokružuje uspješnu poslovnu godinu, koju je obilježila transformacija tradicionalnih brendova Swity, Vegy i Fruby...

Kompanija Swity d.o.o. Gradačac, na manifestaciji "Izbor Lidera biznisa TK“,  izabrana je kao Lider biznisa 2018. godine u kategoriji prehrambene industrije.

Ovim kompanija Swity d.o.o. zaokružuje uspješnu poslovnu godinu, koju je obilježila transformacija tradicionalnih brendova Swity, Vegy i Fruby u inovativne, moderne i potrošaču bliske brendove, ali sa zadržanim i unaprijeđenim kvalitetom proizvoda.

Plaketu Lidera biznisa primio je direktor kompanije Miralem Gasal koji je iskazao zahvalnost domaćinu manifestacije, te ovu plaketu preuzeo kao veliku čast ali i obavezu da kompanija Swity odbrani titulu Lidera biznisa i u narednoj godini.

"2018. godinu ćemo pamtiti kao godinu u kojoj su pokrenuti brojni procesi unutar kompanije, sa stanovišta unaprijeđenja samog vizuelnog identiteta naših proizvoda, ali i vraćanja i unaprijeđenja prepoznatljivog Vegafruit kvaliteta. Radili smo na redizajnu ambalaže naših džemova u kantici, Swity sokovi u boci od 200ml se trenutno lansiraju na tržište u potpuno novom ruhu i možemo reći da su naši potrošači oduševljeni novim izgledom boce i etikete, koja simbolizira ono što su vrijednosti naše kompanije. U narednom periodu potrošači mogu očekivati još mnogo novih projekata na kojima razvojni tim naše kompanije vrijedno radi, a samo neki od njih su: redizajn boce Vegy kečapa, nove etikete naših džemova i prerađevina od povrća u staklenim teglama, nove robne grupe u kategoriji sokova. Sa aspekta kontrole procesa u našoj kompaniji možemo reći da smo napravili veliki iskorak i da smo ponosni na učinjeno u ovoj godini. Naime, u posljednjem kvartalu ove godine smo uspješno implementirali najnovije ISO, HACCP i HALAL standarde kvaliteta, što našim proizvodima daje dodatnu vrijednost, koju ce potrošači znati prepoznati", istakao je direktor kompanije Miralem Gasal.

Izbor "Lider biznisa TK 2018.“ organizira se po četvrti put. Stručni žiri je u konkurenciji od oko 50 kompanija, odabrao lidere – one koji su svojim radom i asortimanom proizvoda zaplijenili pažnju tržišta i dali poseban doprinos privrednom razvoju Kantona.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti