Targer predstavlja još jednu generaciju Frontline Škole za proizvodne rukovodioce

30.12.2020. 12:37 / Izvor: Akta.ba
Targer predstavlja još jednu generaciju Frontline Škole za proizvodne rukovodioce

Edukacija zaposlenika potiče osjećaj vrijednosti i samopoštovanja kod zaposlenika, jer kroz svoj poslovni rast i razvoj doprinose cjelokupnom poslovanju.

Edukacija zaposlenika potiče osjećaj vrijednosti i samopoštovanja kod zaposlenika, jer kroz svoj poslovni rast i razvoj doprinose cjelokupnom poslovanju. Zaposlenik shvaća da kompanija brine o njemu i njegovoj budućnosti zbog čega postaje motiviran i odan. Širenjem spektra vještina zaposlenici bolje savladavaju zadatke, zbog čega postaju produktivniji i zadovoljniji.

Frontline Škola za proizvodne rukovodioce predstavlja jedinstveni program namijenjen proizvodnim kompanijama i to: rukovodiocima pogona i proizvodnje, rukovodiocima grupa, timova i odjeljenja poslovođama u kompanijama kao i kompanijama koje žele investirati u ključne ljude i razvoj njihovih rukovodećih vještina. Škola, kroz jedinstveni edukacijski program, ima ključni zadatak da pomogne u stvaranju kompetetnih rukovodilaca i poslovođa.

U periodu novembar/decembar 2020. u kompaniji Plamingo smo održali INHOUSE Frontline Školu za proizvodne rukovodioce za 16 zaposlenika.

Škola se sastojala od 8 Modula koji su obrađivali teme:  Targer Tornado - Kako upravljam sobom?, Osnove komunikacije & feedback, LEAN proizvodnja, Motivacija zaposlenih i Leadership – Vještine rukovođenja. Ovu generaciju rukovodioca čini spoj iskusnih dugogodišnjih rukovodioca i mladih zaposlenika koji su zajednički stvorili uspješan tim kojeg odlikuje odlična međusektorska saradnja i odanost kompaniji.

Kompanija Plamingo iz Gračanice sa posebnom pažnjom pristupa razvoju kadrova stvarajući uspješne timove stručnih ljudi, koji dostizanjem pozitivnih rezultata kompaniju čine stabilnijom i jačom.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti