Teknoxgroup BH preselio svoju centralu

13.02.2015. 14:52 / Izvor: eKapija.ba

Kompanija Teknoxgroup BH d.o.o. Sarajevo, generalni zastupnik firme Caterpillar za teritoriju BiH, preselila je svoju centralu na novu lokaciju u Sarajevu, ulica Rajlovačka cesta bb.

Kompanija Teknoxgroup BH d.o.o. Sarajevo, generalni zastupnik frime Caterpillar za teritoriju Bosne i Hercegovine, preselila je svoju centralu na novu lokaciju u Sarajevu, ul. Rajlovačka cesta bb. Nova zgrada površine u osnovi 1000 m2, izgrađena je tipski  prema savremenim svjetskim standardima. 

"Uz okolni prostor od 8000 m2, opremljen svim potrebnim sadržajima za smještaj teških građevinskih mašina i opreme, sama zgrada ima prostranu radionicu sa kranskom dizalicom nosivosti 10t. Skladište rezervnih dijelova omogućava prihvat i manipulaciju istim uz najveće iskorištenje prostora i vremena. Moderan komunikacioni sistem u kancelarijama i cijeloj zgradi zaposlenicima, a i našim cijenjenim klijentima omogućava brzu i kvalitenu razmjenu informacija", navode iz ove kompanije..

Na novu lokaciju doveženo je i nekoliko mašina nove proizvodnje spremnih za dalju prodaju, a među njima je i najmoderniji Greder serije M - CAT 16M koji će biti isporučen u Rudnik Mrkog Uglja Kakanj prema ranije potpisanom ugovoru sa JP Elektroprivreda BiH. Radi se o veoma savremenoj i sofisticiranoj rudarskoj mašini koja će rudniku biti od izuzetne koristi za održavanje puteva i komunikacionih koridora unutar površinskog kopa, saopćeno je iz Teknoxgroup BH

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti