Telekom Srbije oformio "dream team" za poslove PR-a i marketinga

25.09.2008. 14:48 / Izvor: eKapija.ba
Telekom Srbije oformio 'dream team' za poslove PR-a i marketinga

Preduzeće za telekomunikacije „TELEKOM SRBIJA” AD nedavno je izabralo firme i agencije koje će u budućnosti raditi na najznačajnijim marketinškim i PR projektima ove kompanije.

Tako će brending usluga, kreativna rešenja i promocija za strateške i taktičke kampanje
Mobilne telefonije Srbije realizovati „McCann Erickson Group” d.o.o.. Ova firma će raditi i na razvoju i unapređenju odnosa sa korisnicima, kroz interne i eksterne kanale komunikacije, sisteme nagrađivanja i bonus programe, a dobili su i posao unapređenja brendinga prodajnih mesta Mobilne telefonije Srbije.

Kreativna rešenja i promociju usluga poslovne ponude Mobilne telefonije Srbije će raditi „Lowe Idols & Friends”.

Za izrada kreativnih rešenja, produkciju reklamnog i promotivnog materijala i BTL aktivnosti za promociju Internet usluga Telekoma Srbija zadužen je „Incognito” d.o.o.., a promocije Multimedijalnih usluga Telekoma Srbija će raditi „Buzz Advertising” d.o.o.

Produkciju reklamnog i promotivnog materijala BTL aktivnosti za fiksnu telefoniju Telekoma Srbija, a za rezidencijalne i biznis korisnike pripremaće „Luna/TBWA” d.o.o., a BTL (Below the line) aktivnosti za usluge „Telekom Srbija” radiće „2CHIC” d.o.o.

Razvoj komunikacione strategije i sprovođenje PR (public relations) aktivnosti realizuje „Pleon Olaff&McAteer” d.o.o., dok će medija planiranje i monitoring pripremiti „Initiative” d.o.o., sa podizvođečem „McCann Erickson Group”.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti