Termo-Tehnik & Co: Sve za grijanje i klimatizaciju na jednom mjestu

16.10.2013. 08:18 / Izvor: eKapija.ba
Termo-Tehnik & Co: Sve za grijanje i klimatizaciju na jednom mjestu
OTVORI GALERIJU

Termo-Tehnik & Co je firma čija je osnovna djelatnost projektovanje, prodaja i ugradnja opreme za centralno grijanje, solarne sisteme, klimatizaciju i vodoinstalacije.

Termo-Tehnik & Co je firma čija je osnovna djelatnost projektovanje, prodaja i ugradnja opreme za centralno grijanje, solarne sisteme, klimatizaciju i vodoinstalacije. Sjedište firme je u Brčkom. Termo-Tehnik & Co je osnovan 2006. godine. Zavidne poslovne i stručne rezultate u ovim područjima djelovanja postigli su praćenjem najnovijih dostignuća u ovoj oblasti, te saradnjom sa renomiranim svjetskim proizvođačima.

Svojim asortimanom opreme mogu zadovoljiti potrebe manjih porodičnih kuća, vikendica, ugostiteljskih objekata ali isto tako i zahtjevnije objekte kao što su stambene zgrade, sportske dvorane, proizvodni pogoni, firme, hoteli, javni objekti (škole, vrtići, ambulante, domovi zdravlja) itd.

Bogatom paletom proizvoda poznatih proizvođača kao sto su Buderus, Viessmann, Vaillant, Stadler, Viadrus, Centrometal, Windhager, Kermi, Vogel&Noot, Giersch, Lipovica, Aklimat, Samsung, LG, Daikin, Toshiba, Fujitsu Junkers, Viega, Rotex i mnogi drugi, pokrivaju sve zahtjeve potrošača u smislu svih vrsta instalacija vode, grijanja i klimatizacije. Veliki izbor pratećeg instalacionog materijala omogućuje potencijalnom kupcu kupovinu kompletnog sistema uz maksimalnu uštedu vremena i finansijskih sredstava te kasniju podršku u smislu servisa i stručnih savjeta o održavanju kupljene opreme ili instalacije.

Termo-Tehnik & Co raspolaže sa svim potrebnim vozilima za obavljanje svojih djelatnosti. Njihova vozila imaju sav potreban alat za sve vrste instalacija koje izvode i specijalno su opremljena za tu namjenu. Sva vozila opremljena su sa regalima i policama, te sadrže sav potreban fiting za varenje crnih cijevi, pocinčanu, bakrenu, press fiting ili PE-X instalaciju.

Danas na tržištu postoje gotovo svi materijali koji su potrebni u ovoj  struci, ali ipak se ponekad događa da nekih materijala trenutno nema, zbog tog razloga u firmi Termo-Tehnik & Co drže  nadopunjeno vlastito skladište kako bi izbjegli određene probleme u datoj situaciji. Zbog toga se mogu pohvaliti da u 90% slučajeva sve nastale probleme mogu riješiti prvim dolaskom tj. odmah i na licu mjesta, a također i malo veće zahvate na instalaciji kao što je nova instalacija jednog kupatila ili jednog etažnog sistema grijanja ili solarnog sistema.

Termo-Tehnik & Co raspolaže stručno osposobljenim kadrom za obavljanje djelatnosti te se u tom smislu mogu uhvatiti u koštac sa svim iznenađenjima i izazovima koji ih očekuju svakodnevno u obavljanju svojih preuzetih obaveza, ali isto tako i sa svim novostima u smislu kvalitete, novih proizvoda i praćenja novih tehnologija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti