Tešanjci vezu za Nijemce i Italijane

13.01.2016. 13:21 / Izvor: Akta.ba

Protekla godina za tešanjasku kompaniju Euro Vez koja se bavi šivenjem tekstilnih proizvoda, vezenjem, sito tiskom i graviranje je bila jako uspješna. Iza kompanije dosta je završenih ali i započetih poslova za domaće ili inostrano tržište.

Protekla godina za tešanjasku kompaniju Euro Vez koja se bavi šivenjem tekstilnih proizvoda, vezenjem, sito tiskom i graviranje je bila jako uspješna. Iza kompanije dosta je završenih ali i započetih poslova za domaće ili inostrano tržište, nekoliko uspješno realizovanih kapitalnih investicija koje su poboljšale proizvodni proces te uticale na povećanje broja radnika.

Vlasnica Euro Veza Fahira Ljevaković za poslovni portal Akta.ba kaže kako su zadovoljni poslovnim rezultatima. Krajem godine kupili su mašinu za šivenje zastava koja se odlikuje velikim kapacitetom izrade. Također, otvoren je i pogon za šivanje majica i radne odjeće.

I u 2016. godini kaže Fahira neće stati idu dalje i planiraju širenje kako proizvodnje, tako i tržišta, koje osim BiH sada čine Njemačka i Italija.

Veliki uspjeh kompanija je ostvarila zahvaljujući kvalitetu i stalnoj prisutnosti na tržištu kao i velikoj brzini realizaciji poslova. Stoga ukoliko želite da razveselite vaše poslovne partnere, suradnike ili djelatnike nesvakidašnjim prigodnim poklonima u Euro Vezu su u mogućnosti kaže vlasnica da vam ponude nekoliko stotina reklamnih artikala za sve prilike, bilo kao dar kupcu u nagradnim igrama ili kao prigodan poklon prilikom raznih skupova, kongresa, sajmova te promotivnih akcija.

"Kontrola kvaliteta koju sprovodimo omogućava da kupac očekuje samo proizvode koji zadovoljavaju standarde", kaže Fahira, napominjući kako se u njihovoj referenc listi nalaze mnogi uspješno završeni poslovi za poznate bh. kompanije, kao što su: Napredak Tešanj, AS Tešanj, Contessa Tešanj, Kovan Gračanica, Bontex Maglaj, Imperijal Tobaco Sarajevo, BH Telecom Sarajevo, Elektroprivreda BiH, NATO, Sportalm Austrija, Authentic Njemačka, MB turistic Njemačka i dr.

Također, radili su i za poznate brendove kao što su: Piercadini, Xnation, Supremo, Scholl ,Bellisima, Noblle, Mura...

Ono što Euro Vez čini drugačijim kaže vlasnica je i veliki broj mašina za vez koje spadaju u najsavremenije. Zapošljavaju oko 20 radnika i na ovome broju neće stati.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti