Tilea donijela "izvor mladosti" u grad Sarajevo

13.06.2014. 09:13 / Izvor: eKapija.ba
Tilea donijela 'izvor mladosti' u grad Sarajevo
OTVORI GALERIJU

Prolazeći pored Vječne vatre, građani su sa zanimanjem i iznenađenjem promatrali slova novog brenda TILEA, ispisanog sa bocama mineralne vode na glavnoj gradskoj šetnici.

Kao što su i obećali, kompanija Tilea je donijela "izvor mladosti" u grad Sarajevo. Jučer, tačno u 12,00 h, ispred Vječne vatre, kompanija Tilea je na simpatičan način, ponudila osvježenje građanima Sarajeva. Naime, prolazeći pored Vječne vatre, građani su sa zanimanjem i iznenađenjem promatrali slova novog brenda TILEA, ispisanog sa bocama mineralne vode na glavnoj gradskoj šetnici.

Slova su ostala ispisana sve dok prvi hrabriji građani nisu posegnuli za bocama. U tom trenutku su se pojavile mlade djevojke koje su dijelile promotivne letke i zainteresovanim prolaznicima objašnjavali da je mineralna voda TILEA novi domaći brend na našem tržištu, iznimne kvalitete i sa četiri okusa.

Sarajlije nisu krili iznenađenje i zadovoljstvo okusom mineralne vode sa aromom jabuke, limuna i kiwiana, zove i limuna. Osvježenje im je stiglo u pravi čas jer je jučer u Sarajevu bilo izrazito toplo.

Na isti način TILEA je iznenadila i obradovala prolaznike na još dvije lokacije, ispred Katedrale i kod Sebilja na Baščaršiji.

Iz kompanije TILEA su obećali da će u naredna četiri mjeseca, svake sedmice, na neobičan način, ponovo iznenaditi građane i goste Sarajeva. Zato, oprez, nikada ne znate kada i gdje ćete pronaći „izvor mladosti“.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti