Tomislav Grizelj nominovan za počasnog profesora Akademske unije Oxford

19.04.2019. 16:01 / Izvor: Akta.ba
Tomislav Grizelj nominovan za počasnog profesora Akademske unije Oxford

Tomislav Grizelj, vlasnik kompanije za termoenergetiku, plinsku tehniku, tretman i transport vode Grizelj u Sarajevu, te stručnjak u ovoj oblasti, nominovan je za počasnog profesora akademske unije Oxford.

Tomislav Grizelj, vlasnik kompanije za termoenergetiku, plinsku tehniku, tretman i transport vode Grizelj u Sarajevu, te stručnjak u ovoj oblasti, nominovan je za počasnog profesora akademske unije Oxford, AU, Oxford, UK.

Forum dostignuća 2019. je inače veliki skup koji se organizira na godišnjem nivou i okuplja regionalnu poslovnu i akademsku elita iz 48 zemalja. Pruža multikulturalnu platformu između nauke, obrazovanja, istraživanja i razvoja, poslovanja i investicija.

Tako je kompanija Grizelj uvrštena u kategoriju uspješnih regionalnih kompanija i preduzeća sa visokim marketinškim potencijalom a njen rukovodilac, Tomislav Grizelj, zasnovano na menadžerskom iskustvu i vodećoj poziviji kompanije na državnom nivou, nominovan za počasnog profesora Akademske unije Oxford.

Grizelj će ovom prilikom biti jedan od relevantnih govornika a dodjela priznanja će se desiti 2. jula u Milanu.

Inače ovaj Forum je osnovan 2000 godine i okuplja nacionalne lidere u biznisu, nauci, ekonomiji i medicini a na njemu učešće uzimaju i političari, visoki činovnici, edukatori i preduzetnici.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti