Turistička ponuda Neuma predstavljena u Sloveniji

02.07.2014. 09:13 / Izvor: eKapija.ba
Turistička ponuda Neuma predstavljena u Sloveniji

Neum, sa svojom turističkom ponudom, je bio u središtu pozornosti prošlog vikenda u Mariboru. Naime, od 27. do 29. lipnja, održana je prezentacija turističke ponude destinacije Neum.

Neum, sa svojom turističkom ponudom, je bio u središtu pozornosti prošlog vikenda u Mariboru. Naime, od 27. do 29. lipnja, održana je prezentacija turističke ponude destinacije Neum, kao i ostalih turističkih destinacija Hercegovačko- neretvanske županije. Ovaj događaj je organizirala slovenska putnička agencija Relax Turizem d.d., a sufinanciran je  od strane Turističke zajednice HNŽ-a, i neumskih hotelijera.

Direktor Turističke zajednice HNŽ-a  Andrija Krešić, načelnik Općine Neum Živko Matuško, te predstavnici neumskih hotela, koji su otputovali u Maribor, imali su priliku kroz razne medijske nastupe, gostovanja na brojnim TV i radio emisijama, te prijenosima uživo, predstaviti Neum i njegovu turističku ponudu. Također, održana je i prezentacija ponude hotelskog smještaja svim prodavačima agencije Relax.

Od velikog značaja je, i da je Neum promoviran u sklopu poznatog slovenskog „Festivala Lent“, koji je održan u centru Maribora i koji je imao preko 30 000 posjetitelja, gdje je podjeljen veliki broj promotivnih materijala.              

Uz brojne promotivne aktivnosti organizirane su i degustacije hercegovačkih vina, pršuta, sira, loze i travarice  itd.

Slovenci su se pokazali kao dobri domaćini i odlični organizatori.

"Smatram da je napravljen pravi potez i da je ovo način na koji se treba održavati prezentacija određene turističke destinacije.  Festival Lent sa svojih 30 000 posjetitelja se odlično iskoristio da ljudi dođu do informacije putem promotivnih materijala. Uz to i brojni medijski nastupi i ostale prezentacije.  Siguran sam da će se pokazati dobri rezultati", kazao je Andrija Krešić, direktor TZ HNŽ-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti