TÜV SÜD pruža učinkovite obuke kako bi podržali rast i razvoj organizacija

25.07.2017. 13:05 / Izvor: Akta.ba
TÜV SÜD pruža učinkovite obuke kako bi podržali rast i razvoj organizacija

TÜV SÜD pruža učinkovite obuke kako bi podržali rast i razvoj pojedinaca i organizacija, bilo da su dio njihovog programa javnog obučavanja

Osposobljavanje ljudi - razvoj budućnosti

TÜV SÜD pomaže pojedincima i organizacijama da uspješno posluju do nivoa izvrsnosti. TÜV SÜD pruža učinkovite obuke kako bi podržali rast i razvoj pojedinaca i organizacija, bilo da su dio njihovog programa javnog obučavanja ili klijentu prilagođenog rješenja.

Uz bogatu ponudu programa osposobljavanja, certificirane kvalifikacije, te uz prateće konsultantske usluge, širom svijeta TÜV SÜD pokriva širok spektar industrija: od zaštite na radu, sistema upravljanja i tehničkih znanja i vještina do programa na visokom nivou stručnosti.

Svaki od njih pruža opipljivu ekonomsku vrijednost, što znači da vaša investicija u ljude donosi povećanu učinkovitost za vaše poslovanje.

Seminari iz oblasti kvaliteta, automobilske industrije, okolinskog upravljanja, energetskog upravljanja, upravljanja rizicima, upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu, upravljanja sigurnošću informacija, upravljanja sigurnošću hrane, itd...

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti