Tuzlanski.ba najutjecajniji informativni medij na području tuzlanskog kantona

08.06.2018. 09:10 / Izvor: Akta.ba
Tuzlanski.ba najutjecajniji informativni medij na području tuzlanskog kantona

Tuzlanski.ba je internet medij koji je za veoma kratak period postao vodeći i najutjecajniji informativni medij na području tuzlanskog kantona

Internet kao medij ima određene karakteristike koje ga u velikoj mjeri izdvajaju od tradicionalnog komercijalnog okruženja. Tako se javlja i potreba da se dosadašnje marketinške aktivnhosti transformišu, kako bi mogle biti primjenjene u novom mediju. Prije svega, Internet predstavlja hipermedijsko okruženje, koje svojim korisnicima, omogućava interaktivni pristup sadržajima, kao i međusobnu komunikaciju. Kao takav, Internet ne predbstavlja samo simulaciju realnog okruženja, već njegovu alternativu.

Tuzlanski.ba je internet medij koji je  za veoma kratak period postao vodeći i najutjecajniji informativni medij na području Tuzle i tuzlanskog kantona, što ga je ujedno svrstalo i među najutjecajnije internet medije u BiH.

Konstantan trend rasta posjećenosti, kao i veliki broj redovnih posjetitelja/čitatelja iz drugih gradova BiH, zemalja regiona ali i dijaspore nametnuo je potrebu proširenja sadržajnih segmenata pa će posjetitelji na redizajniranom portalu moći pratiti i niz drugih zanimljivih informacija iz svih sfera života u sklopu novih kategorija. Tuzlanski.ba je od početka svog djelovanja jedan od rijetkih nezavisnih internet medija u Bosni i Hercegovini iza kojeg ne stoji nijedna politička opcija ili nevladina organizacija, dok u svakodnevnom radu nastoji objektivno i pravovremeno informisati svoje čitatelje o svim aktuelnostima poštujući sve profesionalne standarde. Upravo zbog svega navedenog Tuzlanski.ba je internet medij koji je postao prepoznatljiv i drugačiji od drugih.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti