Tvrtka Katarina d.o.o. certificirana za standard ISO 9001:2008

13.11.2014. 11:46 / Izvor: eKapija.ba
Tvrtka Katarina d.o.o. certificirana za standard ISO 9001:2008

Cjelokupan proces koji je prethodio samom činu certifikacije zahtijevao je svakodnevan rad, zalaganje i angažiranost svih djelatnika ove tvrtke.

U toku jučerašnjeg dana tvrtka Katarina d.o.o. Mostar je uspješno prošla certifikaciju za standard  ISO 9001:2008.

Cjelokupan proces koji je prethodio samom činu certifikacije zahtijevao je svakodnevan rad, zalaganje i  angažiranost svih djelatnika ove tvrtke.

Certifikacijska kuća SGS je uputila sve pohvale Katarini d.o.o. a posebno su bili oduševljeni radnom atmosferom i međuljudskim odnosima.

Izvršna direktorica, Natalija Pehar, koja je ovom prilikom obavljala dužnost predstavnika uprave za kvalitetu QMS-a, ovim povodom je izjavila: "Ovim putem želim se zahvaliti svim djelatnicima koji su  prihvaćali svaku moju sugestiju, prijedlog, a sve u cilju boljeg i efikasnijeg izvršenja zadaća. Posebna zahvala ide članovima internog audita u sastavu: Marija Kolobarić, Zoran Zujić, Andrijana Buljan i Diana Vidačak koji su u cjelokupnom procesu pripreme za certifikaciju pokazali izuzetnu kvalitetu i angažiranost."

Iz tvrtke Katarina d.o.o. poručuju da će nastaviti sa odličnim radom i izvrsnim rezultatima u budućnosti, a ovaj certifikat predstavlja početak još mnogih budućih poslovnih izazova koje će djelatnici ove tvrtke rado prihvatiti.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti