U BBI centru otvorena nova dm prodavnica na dva sprata

13.06.2019. 14:07 / Izvor: Akta.ba
U BBI centru otvorena nova dm prodavnica na dva sprata
OTVORI GALERIJU

Za današnje kupce dm je priredio zabavni program, popuste i iznenađenja, a i u narednom periodu kupce ove dm prodavnice očekuje niz pogodnosti.

dm je danas u BBI centru otvorio novu prodavnicu na dva sprata, na ukupnoj površini od oko 500 m2 u kojem će kupci, pored standardnih, moći potražiti i nove proizvode iz dodatno proširenog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, bebe, zdrave ishrane te muške njege.

Veliki broj građana je ispunio nove prostorije koristeći pogodnosti upriličene na dan otvorenja. 
 
Uvedeni su i novi asortimani te se u ponudi proširene dm prodavnice u BiH sada mogu naći Beetique i Pupa Milano make up kozmetika, Pompea donji veš, dodaci za kosu, nakit, mini pakovanja proizvoda dm marke, ukrasni papir, čajevi i sportska hrana.

"Drago nam je da od sada i u dm prodavnici u BBI centru kupcima koji ovdje rado obavljaju kupovinu možemo ponuditi kompletan asortiman i bogat izbor proizvoda. Proširenjem na dva sprata, osim bogatije ponude i sama preglednost prodavnice je bolja te vjerujemo da će proširenje dodatno utjecati i na ugodnost prilikom kupovine što nam je vrlo bitno.", istakla je Ruzmira Muratbegović, regionalna menadžerica kompanije dm.

dm je kompanija koja u svom poslovanju reflektuje svoj slogan " tu sam čovjek, tu kupujem", čineći da se kupci osjećaju poštovanim i da njihov novac vrijedi više.

Za današnje kupce dm je priredio zabavni program, popuste i iznenađenja, a i u narednom periodu kupce ove dm prodavnice očekuje niz pogodnosti.

Do 15.6. svi kupci na kasi dobijaju 15% popusta na ukupnu kupovinu, a do 20.6.2019. mogu sudjelovati u nagradnoj igri, u okviru koje, kao prvu nagradu mogu osvojiti mašinu za pranje i sušenje veša gorenje, kao drugu nagradu multi mikser gorenje ili jednu od 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM, koje čine preostali nagradni fond.

Takođe, svi građani koji danas ostvare kupovinu iznad 30 KM imaju mogućnost učešća u direktnoj nagradnoj igri u kojoj na licu mjesta ostvaruju slavljenički poklon.
 

Radno vrijeme dm prodavnice u BBI centru (prizemlje i prvi sprat) u Sarajevu od ponedjeljka do subote će biti od 9:00 do 22:00 sata, nedjeljom od 10:00 do 18:00 sati.

N.K.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti