Vijesti

U Bihaću pokrenut projekt "Stvaranje zajedničkog turističkog brenda"

10.10.2008. 09:06 / Izvor: Fena

U Bihaću je 09.10.2008. godine zvanično otpočela implementacija projekta "Stvaranje zajedničkog turističkog brenda" na području ove općine, kroz interesno povezivanje ključnih lokalnih davalaca turističkih usluga. Cilj projekta je izgradnja prepoznatljivosti općine Bihać kao atraktivne turističke destinacije.

Nosioci projekta su Centar za promociju lokalnog razvoja „Plod“ i Općina Bihać, a u njegovu realizaciju bit će uključeno nekoliko projektnih partnera: Aduna Bihać, KES Limit, Kostel-komerc, RIZ Krajina i Una RC Kiro-rafting.

Nakon današnjeg finalnog razmatranja prijedloga projekta, data je saglasnost za njegovu implementaciju. Nju će vršiti četiri osobe, dvije iz Općine Bihać, jedan iz „Plod“ centra i jedna iz reda projektnih partnera.

Potpisana je i izjava o partnerstvu, a očekuje se da će se projektom stvoriti efikasan sistem saradnje među partnerima kroz izgradnju turističke ponude popraćene zajedničkim marketinškim aktivnostima i pratećim uslugama.

PODIJELI:

TAGOVI:

turizam

brend

marketing

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti