U Doboju popisano 80% poplavljenih domova

01.07.2014. 08:01 / Izvor: Nezavisne novine
U Doboju popisano 80% poplavljenih domova

Više od 2.000 stambenih jedinica, odnosno 80 procenata oštećenih u majskim poplavama, popisali su članovi pedeset timova koji su na terenu, dok je u jedinstveni registar poplavljenih uneseno 1.500 aplikacija.

Više od 2.000 stambenih jedinica, odnosno 80 procenata oštećenih u majskim poplavama, popisali su članovi pedeset timova koji su na terenu, dok je u jedinstveni registar poplavljenih uneseno 1.500 aplikacija, saopšteno je iz Komisije za procjenu štete od elementarnih nepogoda.

"I ove sedmice će stručni timovi izlaziti na teren i popisivati poplavljene stambene jedinice, a svi građani koji u prvom krugu nisu obuhvaćeni popisom, treba da se, što je prije moguće, jave Komisiji za procjenu štete putem telefona 053/241-819, mejla komisija.procjena.stete@opstina-doboj.ba ili da to obave lično na info-pultu Administrativne službe grada Doboj u Hilandarskoj ulici 1, a zbog dogovora o terminu popisa", navode u Komisiji za procjenu šteta od elementarnih nepogoda.

Za tri do četiri dana, najavljuju u Komisiji, počeće i popis poslovnih (ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih radnji), javnih i drugih infrastrukturnih objekata.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti