Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

U Hrasnici otvorena četrnaesta Hifa Oil – Euro Oil benzinska pumpa

23.01.2020. 13:42 / Izvor: Akta.ba

U Hrasnici, naselju u sarajevskoj općini Ilidža, danas je svečano otvorena četrnaesta po redu Hifa Oil  - Euro Oil benzinska pumpa, vodećeg privatnog distributera nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini. Riječ je o prvom maloprodajnom objektu otvorenom u ovoj godini, čime je nastavljen vrlo snažan ciklus investicija u maloprodaju. Podsjećamo prošle godine kompanija je otvorila osam benzinskih pumpi, a pretprošle pet.

U okviru svoje ponude ova, kao i sve ostale Hifa Oil – Euro Oil pumpe, nudi najkvalitetnije dizel i benzin gorivo novog brenda visokih performansi - ISOMAX.

ISOMAX  predstavlja novu generaciju aditiviranih goriva koje je prilagođeno novim standardima EURO 6 motora. Novi brend je razvijen tako da se njegovom upotrebom postiže idealan omjer snage i potrošnje, te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uslovima kao što su velike hladnoće. U okviru brenda ISOMAX na tržište su plasirana i ulja, maziva za automobile, kao i linija auto – kozmetike. 

Također, pumpa u Hrasnici posjeduje sve sadržaje koje Hifa Oil – Euro Oil nudi u skladu sa svojim standardima, a koji obuhvataju popularnu kafu "TO GO", besplatnu Wi-Fi uslugu, te Euro – Market sa velikim izborom roba široke potrošnje.

Radno vrijeme pumpe u Hrasnici je od 06,00 do 24,00 sata.

Nakon što je prije nešto više od godinu dana otvorena moderna benzinska pumpa u sarajevskom naselju Švrakino u općini Novi Grad, ovo je drugi po redu maloprodajni objekat Hifa Oil  - Euro Oil u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. 

U Bosni i Hercegovini Hifa Oil posjeduje benzinske pumpe u Sarajevu, Gračanici, Gradačcu, Maglaju, Doboju, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom i Živinicama. Sa dvije pumpe u glavnom gradu Crne Gore – Podgorici, Hifa Oil je prva i za sada jedina domaća kompanija koje je u ovom segnemtu poslovanja izašla na inostrano tržište.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti