U Mostaru potpisana četiri ugovora iz oblasti vodoprivrede vrijedna više od milion KM

18.09.2009. 10:40 / Izvor: Fena
U Mostaru potpisana četiri ugovora iz oblasti vodoprivrede vrijedna više od milion KM

Ministrica poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Vesna Pinjuh potpisala je 18.09.2009. godine u Mostaru četiri ugovora iz oblasti vodoprivrede s načelnicima općina Jablanica i Čitluk te gradonačelnikom Mostara.

Ugovori se odnose na sufinanciranje izvođenja radova na projektima gravitacijskog vodovodnog sustava Šanica za opskrbu Jablanice, izgradnju crpne postaje za više zone Međugorja, izvođenje radova na izgradnji rezervoara Mazoljice te nastavak izvođenja radova na vodoopskrbi naselja Kruševo.

Za spomenute projekte, Vlada HNŽ-a i resorno ministarstvo izdvojili su 1 030 000 konvertibilnih maraka.

U izjavi za novinare, ministrica Pinjuh je kazala kako se potpisivanjem današnjih ugovora nastavljaju aktivnosti u sklopu Programa razvoja u vodoprivredi za 2009. godinu.

"Potpisivanjem današnjih ugovora dvije trećine Programa su ugovoreni. Ostaje još jedan dio projekata i nadam se da ćemo to u narednom razdoblju i završiti", kazala je Pinjuh.

Načelnici općina Jablanica i Čitluk Salem Dedić i Ivo Jerkić te gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić istaknuli su jako dobru suradnju sa županijskom Vladom i resornim ministarstvom te su izrazili nadu za nastavkom takve suradnje i u budućnosti.


*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti