U novu godinu s novim imenima: Evo kako će se sada zvati Agrokorove kompanije

02.01.2019. 08:47 / Izvor: Agencije
U novu godinu s novim imenima: Evo kako će se sada zvati Agrokorove kompanije

Kompanije iz sastava Agrokora su sa zadnjim danom prošle godine dobila nova imena te će nakon provedbe nagodbe svom starom imenu dodati i riječ "plus".

Sa zadnjim danom prošle godine sva buduća društva Grupe Agrokor, osim Agrokora d.d., službeno su dobila su nova imena.

Tako će, primjerice, Konzum po završetku implementacije poslovati pod imenom Konzum plus, Jamnica pod imenom Jamnica plus, Zvijezda kao Zvijezda plus, Ledo pod imenom Ledo plus itd. Za razliku od njih, krovna kompanija Agrokor d.d. će do kraja siječnja dobiti potpuno novo ime te više neće koristiti naziv „Agrokor“.

U priopćenju se pojašnjava kako će nova imena društava početi s operativnim poslovanjem po završetku implementacije nagodbe vjerovnika Agrokora.

U prijelaznoj fazi sjedišta svih novih kompanija bit će u Zagrebu, a po implementaciji nagodbe bit će vraćena u gradove u Hrvatskoj u kojima su sada. Staro ime zadržano je u nazivima novih tvrtki radi očuvanja vrijednosti snažnih brendova ovih kompanija, koje će i nakon implementacije nagodbe nastaviti nastupati na tržištu pod sadašnjim brendovima, istaknuli su u Agrokoru, pišu hrvatski mediji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti