U poslovnom centru UNITIC otvoren Info centar Merkur osiguranja

20.09.2007. 13:21 / Izvor: eKapija.ba
U poslovnom centru UNITIC otvoren Info centar Merkur osiguranja

U cilju poboljšanja usluge i protoka informacija sa svojim osiguranicima i potencijalnim klijentima, od 03. 09. 2007. godine otvoren je novi Info centar u prizemlju poslovnog centra UNITIC.

Svim korisnicima usluga Merkur osiguranja, saradnicima na terenu, kao i onima kojima treba prva informacija o programima ponuđen je besplatni info telefon 080 02 02 25.

Info centar radi svaki dan od 8 do 16 sati. Zainteresiranim koji budu zvali izvan radnog vremena omogućiće se da ostave podatke i broj telefona i već naredni radni dan će biti kontaktirani iz info centra, saopćeno je iz Merkur osiguranja.

"Ova usluga u mnogome će unaprijediti komunikaciju sa saradnicima i korisnicima u BiH. Sve informacije o stanju ugovora, plaćanju premija i tehnici osiguranja mogu se dobiti odmah u direktnoj komunikaciji sa Info centrom. Telefon je besplatan za sve koji nas pozivaju iz fiksne i mobilne telefonije u BiH. U isto vrijeme, radom Info centra, u velikom obimu će se rasteretiti službe Merkura, kako bi se mogle posvetiti kreiranju novih programa i unapređenju prodaje" kazao je rukovodilac prodaje i marketinga gosp. Sadović Enes.

Merkur osiguranje / eKapija

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti