U prodaji drugo bogato izdanja časopisa "Javne nabavke"

12.03.2018. 13:39 / Izvor: Akta.ba

U sadržaju časopisa "Javne nabavke" čitaoci će naići i na opuštajuće naslove koji će ih na trenutak odvojiti od svakodnevnog poslovnog stresa.

Drugi broj stručnog časopisa "Javne nabavke" dostupan je za sve pretplatnike, ali i one koji to žele postati. Ovo bogato izdanje na 130 strana donosi temeljito obrađene teme o E-Nabavkama i E-Aukciji, izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama, Pravilniku o obuci službenika za javne nabavke i njegovoj implementaciji, ekološkim nabavkama, zatim značaju transparentnosti, pripremi tendereske dokumentacije, te mnogim drugim korisnim pitanjima s kojima se svakodnevno susreću praktičari javnih nabavki u BiH.

Za drugo izdanje otvoreno su govorili Ilma Mehić-Jusufbašić i Josip Jakovac, novoizabrana predsjedavajuća Ureda za razmatranje žalbi, odnosno, predsjedavajući radne grupe Vijeća ministara Bosne i Hercegovine za izradu Nacrta ZIDZJN, kao i Đenan Salčin, v.d. direktora Agencije za javne nabavke BiH.

U sadržaju stručnog časopisa "Javne nabavke", čiji je izdavač ZAMM media CONSULTING d.o.o Sarajevo, kao i u prvom broju, čitaoci će naići i na opuštajuće naslove koji će ih na trenutak odvojiti od svakodnevnog poslovnog stresa.

Časopis "Javne nabavke" koncipiran je tako da prati sva aktuelna dešavanja u oblasti javnih nabavki u BiH, ali i da sadrži korisne informacije kojima se čitaoci mogu vratiti bilo kada. Također, tu je i jedan, da kažem relaksirajući dio, a mislim prije svega na šaljivi horoskop javnih nabavki i skandi kreiranu isključivo za potrebe časopisa. Vrijednost projekta na kojem su angažirani najstručniji autori i ovlašteni predavači Agencije za javne nabavke BiH već su prepoznali mnogi pretplatnici, što nam svakako daje snagu u težnji ka ispunjenju našeg cilja, a to je da se časopis "Javne nabavke" nađe na stolu svih ugovornih organa i ponuđača na području BiH. Zaista, javne nabavke su sveobuhvatan i dinamičan proces trošenja javnog novca i toga moramo biti svjesni - ističe Muamer Muftić, glavni urednik časopisa “Javne nabavke” i direktor ZAMM media CONSULTING. 

Vrijedi istaći i da paket godišnje pretplate za časopis "Javne nabavke" donosi i pogodnost učešća na jednom od seminara u organizaciji ZAMM media CONSULTING-a, a više informacija možete dobiti kontaktom na broj telefona 033-554-731, zatim putem e-mail adrese jn.strucnicasopis@gmail.com ili Facebook stranice facebook.com/jn.strucnicasopis.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti