U Sarajevu održan "Kućni HoReCa sajam"

28.02.2020. 17:03 / Izvor: Akta.ba
U Sarajevu održan 'Kućni HoReCa sajam'
OTVORI GALERIJU

U organizaciji HoReCa centra koji postoji već godinu dana na bh. tržištu danas je u Sarajevu održan "Kućni HoReCa sajam".

U organizaciji HoReCa centra koji postoji već godinu dana na bh. tržištu danas je u Sarajevu održan „Kućni HoReCa sajam“.

Maja Rodić, menadžer Horeca centra za Akta.ba portal je kazala kako su na sajmu predstavljeni postojeći asortimani HoReCa centra, ali i noviteti u HoReCa sektoru.

"Ovo je jedno divno druženje u okviru kojeg smo obnovili već postojeće i ostvarili neke nove saradnje. Na sajmu se predstavilo sedam firmi koje čine HoReCa centar  i to: B plus Sarajevo, iLighting Sarajevo, Sqs Sarajevo, Inoxoprema Sarajevo, Fiskus Kiseljak, Sinkromo Mostar, Scp Mostar i Beosmart Beograd. Također, učešće na Sajmu je uzela i firma E Solutions koja je odnedavno dio HoReCa centra i ekskluzivni distributer vodećeg svjetskog proizvođaca karbonskih infracrvenih grijalica Veito", kazala je Rodić, te napomenula kako su se posjetioci mogli upoznati i sa novitetima u izgradnji stolica sa vrhunskim materijalima, novim mikserima koji zadržavaju kvalitet i sve minerale.

U okviru programskog dijela sajma posjetioci su uživali u muzički performansu, modnoj reviji uniformi i poslovnih odjevnih kombinacija, kulinarskom programu, degustaciji izvrsnog prvoklasnog vina, degustaciji organskog vrhunskog voća i povrća, prezentaciji inovativnih aparata na tržištu, prezentaciji stolica koje su rađene po posljednjoj modi, prezentaciji dušeka rađenih najsavremenijom tehnologijom sa apsolutnim antialergijskim svojstvima, softverskoj prezentaciji "Jednim klikom do rješenja", predstavljanju vodećeg svjetskog proizvođaca infrared karbonskih sijalica...

HoReCa je sugurno, a što su potvrdili i posjetitelji ispunio sva njihova očekivanja. Organizator svakako neće stati na ovome. Šire vidike, a pored bh. tržišta, već rade sa eminentnim hotelima diljem regiona. Ono što HoReCa obećava je da tokom marta imati akcijske ponude i još dosta noviteta.

Inače, centar se nalazi u novoj industrijskoj zoni Vogošća a njegovo radno vrijeme je od 8 do 16 sati svaki radni dan.

Sve partner firme centra u istom imaju izložbeni asortiman svojih proizvoda i usluga.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti