U SCC otvorena Konzum maxi prodavnica

29.03.2014. 22:04 / Izvor: eKapija.ba

Na više od 1.000 m² prodajne površine, u ponudi za kupce je raznovrstan i pažljivo biran asortiman proizvoda za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu s naglaskom na svježe, zdravo i domaće.

U petak je otvorena Konzum maxi prodavnica u Sarajevu, u sklopu novootvorenog Sarajevo City Centra, na adresi Vrbanja 1. 

Na više od 1.000 m² prodajne površine, u ponudi za kupce je raznovrstan i pažljivo biran asortiman proizvoda za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu s naglaskom na svježe, zdravo i domaće.  U prodavnici je zaposleno 35 radnika.

U povodu otvorenja Konzum je za kupce priredio specijalni letak s odličnom ponudom artikala po akcijskim cijenama, koja vrijedi do 6. aprila. Prvi kupci dobili su poklone, a svaka stota kupovina je besplatna. Na velikom balonskom zidu, kupci su uz račun u vrijednosti  30 KM i više, imali priliki probušiti balon i osvojiti jedan od 300 vrijednih poklona.

U nagradnoj igri, koja će trajati do 24. aprila, za najsretnije kupce pripremljene su vrijedne nagrade i to 5 poklon kupovina u Konzumu u vrijednosti od 1.000 KM,  5 putovanja za 1. maj u Beč  za dvije osobe i 50 poklon paketa. Promocije, degustacije, zabavni program za najmlađe, te druga brojna iznenađenja obilježili su otvorenje  nove Konzum prodavnice u Sarajevu.

Konzum nastavlja širenje maloprodajne mreže u Bosni i Hercegovini, piše profitiraj.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti