U Živinicama svečano otvoren novi Bingo, 350 novih radnih mjesta

16.11.2019. 10:26 / Izvor: Akta.ba
U Živinicama svečano otvoren novi Bingo, 350 novih radnih mjesta

Vrpcu su presjekli menadžerica centra Džana Halilović i gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković.

Novoizgrađeni Bingo tržni centar Živinice otvorio je u u subotu svoja vrata kupcima i posjetiteljima.

Vrpcu su presjekli menadžerica centra Džana Halilović i gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković. Ceremoniju otvaranja pratio je veliki broj prisutnih građana.

Riječ je o savremenom tržnom centru koji se prostire na više od 30 000 kvadrata i koji zapošljava oko 350 osoba. U centru su smješteni restoran, kuglana, igraonica te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima.

"Poznato je da smo decembra prošle godine otvorili prvu fazu tržnog centra, a evo danas svjedočimo novom uspjehu i otvaranju druge faze TC Bingo, čime smo zaokružili ovu značajnu investiciju. Živinice su zaslužile ovakav jedan objekat, sa mnogo brendova i raznih sadržaja , kao što je kuglana sa 10 staza, te restoran sa više od 350 sjedećih mjesta", kazala je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo.

Gradonačelnik Samir Kamenjaković u svom obraćanju medijima rekao je da grad Živinice sve više predstavlja privredni i društveni centar, a Bingo je centar za okupljanje građana ne samo ove, već i susjednih općina.

"Razgledao sam ponude koje ovdje imamo i vidi se da je sve  na jednom mjestu, od kupovine roba svjetskih brendova do zabave", naglasio je Kamenjaković.

Kompanija Bingo je svoj prvi veći objekat izgradila upravo u Živinicama prije 16 godina.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti