Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

UMEK i Prointer pomažu privrednicima: Na Festivalu domaćih proizvoda do besplatne web stranice

25.08.2021. 11:30 / Izvor: Akta.ba

Mogućnost da preduzetnici iz Republike Srpske izlože svoje proizvode, da se sretnu, razmijene iskustva i ostvare saradnju, ali i da dobiju svoje besplatne web stranice – sve to nudi Festival domaćih proizvoda koji se danas održava u Banjaluci. 

U organizaciji Udruženja mladih ekonomista (UMEK), u saradnji sa kompanijom Prointer ITSS koja posluje u okviru Infinity International Group, preduzetnici iz Republike Srpske koji su već registrovani na platformi "eDomaće", imaće priliku da učešćem u svojevrsnoj lutriji budu izabrani za izradu besplatne veb stranice.

"Svi izlagači koji to budu željeli na licu mjesta će moći da popune formular i tako "konkurišu" za svoju veb stranicu, a izvućićemo tri dobitnika. To je, ujedno, i nastavak naše prošlogodišnje akcije "Mikro znači više", kojom smo pomogli 54 preduzetnika u Republici Srpskoj“, objašnjavaju u Prointeru.

Akcija koja je u jeku pandemije bila veliki podstrek za male preduzetnike i mnogima od njih pomogla da prebrode period zatvaranja, nastavljena je i izradom platforme „eDomaće“ na koju su privrednici registrovani u Republici Srpskoj mogli besplatno da se prijave i na taj način ostvare saradnju sa partnerima i klijentima.

Iz UMEK-a napominju da je na plaformi za svega nekoliko mjeseci registrovan veliki broj privrednika, od kojih će njih osamdesetak danas od 15 časova izlagati svoje proizvode na ostrvu "Stara Ada" u Banjaluci.

Za još bolju saradnju, pobrinula se Infinity grupacija koja je osmislila i "B2B kutak" u okviru festivala. U njemu će izlagači moći da se sretnu, porazgovaraju i eventualno dogovore neke nove poslove.     

               

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti