Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Unaprijedite svoje poslovanje: Objavite sami ponudu vaše firme na Akta PROMO

02.08.2018. 11:45 / Izvor: Akta.ba

"Objavi oglas" nova je usluga Akta PROMO oglasnika u okviru koje kompanije imaju mogućnost samostalnog slanja oglasa, ponuda i akcija na portalu.

Kako bismo olakšali i skratili procedure za vaše oglašavanje, opcija "Objavi oglas" kreirana je tako da u nekoliko koraka možete poslati/objaviti svoj oglas.

Sve što je potrebno je da popunite navedena polja, napišete tekst oglasa, priložite željene fotografije, naznačite  datum objave, te odaberete opciju "pošalji”. 

Fotografije možete dodavati klikom na ikonicu "picture" čime će se otvoriti preglednik na vašem računaru, gdje zatim odaberete fotografiju i kliknete "open“.

Maksimalna veličina fotografija je do 1 MB, a stranica podržava sve standardne formate fotografija.

Naslov oglasa može imati maksimalno 80 znakova (to uključuje slova, brojke, interpunkciju i razmake).

Nakon slanja vaš oglas će biti evidentiran i objavljen na sajtu, te Akta PROMO Newsletteru. Napominjemo da pri tome uredništvo zadržava pravo korigovanja poslanog teksta, akcije, odnosno oglasa.

Oglašavanje je besplatno za pretplatnike (određenih) paketa portala Akta.ba, a za sve ostale zainteresirane kompanije oglasni prostor je na usluzi po našem važećem cjenovniku.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti