Unija računovodstveni servis otvorio ured u Mostaru

13.05.2019. 09:49 / Izvor: Akta.ba
Unija računovodstveni servis otvorio ured u Mostaru
OTVORI GALERIJU

Unija, međunarodna računovodstvena kompanija u petak, 10.5.2019. je otvorila u Mostaru svoju 22. poslovnicu.

Unija, međunarodna računovodstvena kompanija u petak, 10.5.2019. je otvorila u Mostaru svoju 22. poslovnicu. Kancelarija se nalazi u užoj gradskoj zoni, u poslovnoj zgradi Integra, gdje su lako dostupni pravnim licima.

"Iskreno vjerujem da Mostar, i pored brojnih računovodstvenih office-a, treba respektabilan i stručan tim računovođa i konsultanata. Unija Mostar je dio grupacije koja već 15 godina posluje u CEE regiji, te sveobuhvatno nudi usluge računovodstva, poreskog, pravnog i finansijskog savjetovanja, obračuna plata, te uslugu osnivanja kompanija", rekao je direktor Dino Bojčić.

Zašto izabrati Unija računovodstveni servis?

U cilju postizanja najvišeg standarda izvršene usluge, čiji je temelj stručna sposobnost, prije gotovo dvije decenije pokrenuli su udruživanje samostalnih računovodstvenih servisa u Sloveniji, a potom i u ostatku bivše Jugoslavije. Danas, u 14 zemalja regije pružaju kvalitetnu pomoć za rast klijenata, pomoć u organizaciji rada saradnika, te time osiguranje dugoročnog uspjeha i ugleda firmi u društvu.

Klijentima su na usluzi office u Mostaru i Sarajevu, a više informacija možete dobiti na telefon 033 873 930 ili na web stranici www.unija.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti