Uniprojekt komerc inžinjering – Vaš partner u gradnji

23.04.2018. 08:59 / Izvor: Akta.ba
Uniprojekt komerc inžinjering – Vaš partner u gradnji

Ako želite Partnera u gradnji, od ideje do tehničkog prijema, na pravom ste mjestu.

Ako Vam je potreban pouzdan partner u izgradnji, izradi projektne dokumentacije, nadzoru nad izvođenjem radova, te kompletnom Projekt Menadžmentu - Uniprojekt komerc inžinjering je pravi izbor za Vas.

Kompanija Uniprojekt komerc inžinjering d.o.o. Zenica je privatna porodična kompanija sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u polju visokogradnje. Osnovana 1990. godine kao prvi privatni projektni biro u gradu Zenici zakoračila je u svijet privatnog realnog sektora u doba Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.

Još tada su imali viziju stvarati nešto novo, a kroz vrijeme su "preživljavali" kao pravi kameleon, prateći ekonomske trendove, odgovarajući na potrebe tržišta i pokušavajući pratiti svjetske trendove. Tako su 1991. godine pokrenuli sektor operative za izvođenje građevinskih i građevinsko zanatskih radova, koji je danas jedan od primarnih djelatnosti kompanije.

Kompanija danas pruža širok spektar usluga, a ono što mogu izdvojiti kao najinteresantnije za tržište Bosne i Hercegovine je: izvođenje građevinskih i građevinsko-zanatskih radova, izrada svih vrsta projektne dokumentacije, Projekt Menadžment, usluge nadzora, tržišna gradnja i sl.

Ako želite Partnera u gradnji, od ideje do tehničkog prijema, na pravom ste mjestu.

Uniprojekt komerc inžinjering je kompanija koja posjeduje ovlaštenja za rad u Federaciji Bosni i Hercegovini, kao i u Republici Srpskoj.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti