Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

UPFBiH uvelo servis za poslodavce

Udruženje poslodavaca FBiH uvelo servis za poslodavce na kojem kontinuirano objavljuje aktuelne informacije u vezi sa aktuelnom situacijom vezanom za pandemijom koronavirusa.

20.03.2020. 15:24 / Izvor: Akta.ba

Udruženje poslodavaca Federacije Bosne i Hercegovine (UPFBiH) od jučer je uvelo servis za poslodavce na kojem kontinuirano objavljuje aktuelne informacije, odluke i upute nadležnih institucija na nivou države, entiteta, kantona i Brčko Distrikta BiH u vezi sa aktuelnom situacijom vezanom za pandemijom koronavirusa.

Informacije će se objavljivati svakog dana, u periodu od 08:00 do 17:00 sati, svakih sat vremena.

Na servisu svi mogu dobiti zvanične informacije iz institucija vlasti na državnom, entitetskim, kantonalnim nivoima, te drugih organa koji su vezani za novonastalu situaciju.

"Na ovaj način želimo pomoći našim članicama, ali i svima drugima da pravovremeno, na jednom mjestu, dobiju kvalitetne i tačne informacije o naredbama, odlukama, uputstvima i aktuelnim informacijama zvaničnih institucija u vezi sa pandemijom koronavirusa. Želimo pomoći poslodavcima, ali i građanima da pravovremeno budu informirani pouzdanim informacijama koje im  mogu pomoći u organiziranju poslovnih procesa, odvijanju procesa rada i svakodnevnih aktivnosti", kažu u UPFBiH.

Osim objave vijesti na web stranici UPFBiH, svim članicama Udruženja poslodavaca FBiH se dva puta dnevno šalju servisne informacije putem e-maila, kako bi bili informirani o svim aktuelnostima vezanim za pandemiju koronavirusa i mjere koje se poduzimaju u Bosni i Hercegovini.

Informacije su dostupne na web stranici UPFBiH http://www.upfbih.ba/koronavirus-informacije-za-poslodavce.

 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti