Uručena PRO.PR Awards – priznanja doprinosu komunikacija

29.03.2014. 10:26 / Izvor: eKapija.ba
Uručena PRO.PR Awards – priznanja doprinosu komunikacija

Svečanost PRO.PR Awardsa je utemeljena kako se ne bi zaboravili pojedinci koji na stručan, etičan i kreativan način upravljali komunikacijskim procesima i doprinosili razvoju struke odnosa s javnošću.

Sinoć je u Sarajevu, na skroman, ali dostojanstven način, održana svečanost uručenja PRO.PR Awardsa. Svečanost PRO.PR Awardsa je utemeljena kako se ne bi zaboravili pojedinci koji na stručan, etičan i kreativan način upravljali komunikacijskim procesima i doprinosili razvoju struke odnosa s javnošću.

Priznanje PRO.PR Vision Manager pripalo je Edhemu Foči, direktoru Al Jazeere Network Sarajevo, a laureati priznanja PRO.PR Awards su: Betul Mardin (Republika Turska), Cormac Liam Smith (Velika Britanija) George Ellis Ruano (Belgija), Andrey Barannikov (Ruska Federacija), Anja Linić Sikavica, Sandro Baričević, i Olivera Međugorac (Republika Hrvatska),  Dunja Mijatović i Mirna Šoja (Republika Bosna i Hercegovina), Maja Šotra, Ethem Numić i Žana Ranković (Republika Srbija), Mojca Beljan i Tamara Valenčić (Slovenija) te Emilija Zografska i Jovanka Radović (Makedonija).

"Reputaciju ne možete kupiti. Dugo ju stvarate, a možete ju izgubiti u trenutku. Izazovno je upravljati reputacijom. Večerašnji dobitnici gradili su reputaciju struke kroz funkcije koje su ostvarili svojim znanjem, trudom, radom, inovativnim, a ponekad i rizičnim potezima procesa upravljanja komunikacija",  kazao je g. Danijel Koletić, predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije koja je utemeljila priznanja PRO.PR Awards.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti