Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Uručena PRO.PR Awards – priznanja doprinosu komunikacija

29.03.2014. 10:26 / Izvor: eKapija.ba

Sinoć je u Sarajevu, na skroman, ali dostojanstven način, održana svečanost uručenja PRO.PR Awardsa. Svečanost PRO.PR Awardsa je utemeljena kako se ne bi zaboravili pojedinci koji na stručan, etičan i kreativan način upravljali komunikacijskim procesima i doprinosili razvoju struke odnosa s javnošću.

Priznanje PRO.PR Vision Manager pripalo je Edhemu Foči, direktoru Al Jazeere Network Sarajevo, a laureati priznanja PRO.PR Awards su: Betul Mardin (Republika Turska), Cormac Liam Smith (Velika Britanija) George Ellis Ruano (Belgija), Andrey Barannikov (Ruska Federacija), Anja Linić Sikavica, Sandro Baričević, i Olivera Međugorac (Republika Hrvatska),  Dunja Mijatović i Mirna Šoja (Republika Bosna i Hercegovina), Maja Šotra, Ethem Numić i Žana Ranković (Republika Srbija), Mojca Beljan i Tamara Valenčić (Slovenija) te Emilija Zografska i Jovanka Radović (Makedonija).

"Reputaciju ne možete kupiti. Dugo ju stvarate, a možete ju izgubiti u trenutku. Izazovno je upravljati reputacijom. Večerašnji dobitnici gradili su reputaciju struke kroz funkcije koje su ostvarili svojim znanjem, trudom, radom, inovativnim, a ponekad i rizičnim potezima procesa upravljanja komunikacija",  kazao je g. Danijel Koletić, predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije koja je utemeljila priznanja PRO.PR Awards.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti