Uspješan nastup izdavačke kuće Sfera na sajmu u Mostaru

17.04.2014. 10:09 / Izvor: eKapija.ba
Uspješan nastup izdavačke kuće Sfera na sajmu u Mostaru

Izdavačka kuća Sfera se na nedavno završenom Sajmu gospodarstva u Mostaru predstavila sa četiri svoja magazina: m-Kvadrat, Roditelj, Roditelj i Home.

Sfera d.o.o. je marketinška i izdavačka agencija osnovana 2008. godine u Mostaru. Od osnivanja do danas realizirala je niz uspješnih projekata, te osnovala nekoliko časopisa koji zauzimaju zapaženo mjesto na tržištu.

Na nedavno završenom 17-om Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru Izdavačka kuća Sfera d.o.o. se predstavila sa pet svojih časopisa:  m-Kvadrat stručni časopis za građevinarstvo i arhitekturu, Roditelj-stručni časopis za uspješan odgoj djece, Wine & More-specijalizirani časopis za HoReCa sektor, m-Kvadrat Home magazin o uređenju enterijera i Cosmo Shine prvi i jedini teen časopis u BiH.

"Naš najpoznatiji brand je stručni časopis za arhitekturu i građevinarstvo m-Kvadrat, koji je ujedno i jedini časopis ovakve vrste u Bosni i Hercegovini, koji ove godine ulazi u sedmu godinu postojanja.Trenutno smo u velikim pripremem za prvi dječiji sajam koji se održava 10.i 11.05.2014.godine na Španskom trgu u Mostaru, kojem smo medijski partner te ćemo također imati svoj promotivni štand. Također je u pripremi gastro-vinski projekat koji ima za cilj predstvaljanje gastronomskih,vinskih i turističkih potencijala i ponude Hercegovine", kazala je za eKapija.ba Tanja Andrić iz firme Sfera.

Andrićeva je kazala da su jako zadovoljni interesovanjem za  časopise od strane posjetioca kao i izlagača, ali i samim nastupom na sajmu, koji je donio puno novih klijenata i potvrdu starih.

Oni pozivaju sve da 10.i 11.05.-2014.godine jedan odličan porodični vikend provedete uz edukativno i zabavno druženje kako za mališane tako i za one malo veće na prvom dječijem sajmu u Mostaru.

A.Š.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti