Uspješan nastup na ZEPS-u: Inpro BH predstavio nove sisteme hlađenja

08.10.2013. 11:00 / Izvor: eKapija.ba
Uspješan nastup na ZEPS-u: Inpro BH predstavio nove sisteme hlađenja
OTVORI GALERIJU

Firma Inpro BH na sajmu ZEPS se predstavila sa novitetima iz svoje ponude vezane za klimatizaciju većih prostora.

Firma Inpro BH na ovogodišnjem zeničkom sajmu ZEPS uspješno se predstavila sa uređajima vezanim za klimatizaciju većih proizvodnih pogona po sistemu najma. Klimatizirali su i sajam ZEPS. Dženan Šabanović, regionalni menadžeri prodaje ove firme za BiH kaže da imaju i neke novine u ponudi. "Zastupnici smo češke firme Prihoda za tekstilne kanale za distribuciju zraka. Veći broj ljudi je zainteresiran za ovakav način razvođenja ventilacije. U ponudi imamo i mini topove za grijanje prostora od 100 do 200 kvadrata", kaže nam Šabanović.

Novitet u ponudi je advantik sistem, od izraelskog proizvođača, koji je pogodan za hlađenje čistih prostorija kao što su operacione sale, pogona za proizvodnju lijekova i sl. tako da održava konstantnu temperaturu i potpuno je antibakterijski i antialergijski. Uređaj je testirala slovenačka kompanija Krka i prošao je test i sada će uzimati veću količinu ovih sistema, kaže naš sugovornik.

Što se tiče nastupa na sajmu kaže da je vidljiv pad posjeta ovakvih manifestacija, ali da je taj trend prisutan i u Hrvatskoj i Sloveniji te je odraz situacije u svijetu. Ipak, zadovoljni su svojim nastupom na ZEPS-u. "Ostvarili smo neke nove kontakte. Nadamo se da će biti poslova i u budućnosti", kaže Šabanović.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti