Uspješno završena PR ARENA International

21.04.2013. 21:01 / Izvor: eKapija.ba
Uspješno završena PR ARENA International
OTVORI GALERIJU

Više od 300 studenata iz regije imalo je priliku slušati 9 predavanja eminentinih stručnjaka iz sfere PR-a, marketinga i medija, a pored toga održana je i panel diskusija Vlada 2.0.

PR ARENA International, regionalna konferencija za studente o odnosima sa javnošću, danas je službeno zatvorena. Više od 300 studenata iz regije imalo je priliku slušati 9 predavanja eminentinih stručnjaka iz sfere PR-a, marketinga i medija, a pored toga održana je i panel diskusija Vlada 2.0.

Učesnici panel diskusije bili su: ministar nauke, obrazovanja i mladih Kantona Sarajevo Damir Marjanović, Senka Kurt, glavna i odgovorna urednica RSG radija, Darko Soković, direktor Dokukina, Nikolina Spasikova Risteska, PR premijera Vlade republike Makedonije i Tarik Kapetanović, blogger.

PR menadžer Kombank arene, Danijela Rakić je rekla: „Oduševljena sam PR Arenom. Lijepo je vidjeti studente s područja Balkana kako zajedno uče i razmjenjuju iskustva, te se nadam da će ovakav vid druženja postati tradicionalan.“

Svi učesnici su nakon odslušanih predavanja dobili certifikate o učešću, ali ono vrijednije što će ponijeti sa sobom jeste znanje i prijateljstva koja će im sigurno pomoći u nastavku njihovih karijera.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti