Uživajte u hlađenju uz tehnologiju Wind-Free™ i Vd-Mašinske Instalacije

29.06.2018. 08:53 / Izvor: Akta.ba
Uživajte u hlađenju uz tehnologiju Wind-Free™ i Vd-Mašinske Instalacije

U slučaju da je klimatizacijski sistem Samsung Wind-Free™ ono što vam je potrebno tu je kompanija VD-MAŠINSKE INSTALACIJE d.o.o. Sarajevo

Tehnologija Wind-Free™ radi tako dobro da je nećete niti primijetiti. Nakon što postigne željenu temperaturu, sustav ravnomjerno, bez neugodnog propuha ispuhuje hladan zrak.

Što je tehnologija Wind-Free™?

Klimatizacijski sistemi Samsung Wind-Free™ pomoću 21.000 mikro-rupica nježno i ravnomjerno ispuhuju zrak po cijeloj prostoriji i održavaju ugodno nisku temperaturu bez propuha.

Rashladite se bez promjene postavki

Klimatizacijski sistemi Samsung Wind-Free™ odlikuju se načinom rada za hlađenje u dva koraka koji se automatski izmjenjuju. Željena se temperatura brzo postiže u načinu rada za brzo hlađenje, a zatim održava u načinu rada bez propuha.

Uživajte u dobrom noćnom snu

Novi način rada za dobro spavanje kojim se odlikuje Wind-Free™ sistem stvara idealne klimatizacijske uvjete u vašoj spavaćoj sobi pa možete mirno spavati i biti sigurni da vam tokom noći neće biti hladno ili da se ujutro nećete probuditi prehlađeni.

Upravljajte sa bilo kog mjesta pomoću Smart Home aplikacije

Wind-Free modeli imaju Wi-Fi povezivost zbog čega se njima može upravljati s bilo kojeg mjesta u domu i izvan njega pomoću Samsung SmartThings aplikacije. Korisnici mogu regulirati temperaturu, podesiti postavke, primati obavijesti o izvedbi i dnevnoj potrošnji energije, kao i potražiti rješenja kada je potrebno otkriti smetnju u radu ili popraviti uređaj.

Samsung Wind-Free™ modeli dizajnirani su za ugodno hlađenje doma bez neugodnog izravnog strujanja hladnog zraka i uz visoku energetsku učinkovitost.

Dvostepenski sistem hlađenja prvo snižava temperaturu prostorije “Fast Cooling” načinom rada, da bi se potom prebacio u “Wind-Free” mod, stvarajući zrak koji miruje kada je postignuta željena temperatura. Ovaj pristup također može smanjiti potrošnju energije do 72 posto u usporedbi s Fast Cooling načinom rada. Koristeći novi digitalni inverter s POWERboost tehnologijom, motor stvara manje promjene momenta smanjujući time ukupnu potrošnju potrebne energije i skraćujući vrijeme koje je kompresoru potrebno za dosezanje maksimalne brzine. Digitalni inverter sa 8 stupova troši samo 32% električne energije koju troše konvencionalni modeli. On održava željenu temperaturu bez čestog uključivanja i isključivanja te je mnogo tiši, trajniji i učinkovitiji.

U slučaju da je klimatizacijski sistem Samsung Wind-Free™ ono što vam je potrebno za vaš privatni ili poslovni prostor, ili pak još uvijek niste odlučili šta je to što vama treba,  najbolje riješenje je da se obratite profesionalnom osoblju kompanije VD-MAŠINSKE INSTALACIJE d.o.o. Sarajevo jer oni mogu da odgovore na sve vaše izazove.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti