Vaillant organizovao tradicionalne "Dane projektanata"

03.12.2015. 10:14 / Izvor: Akta.ba

Vaillant d.o.o. Sarajevo u saradnji sa poslovnim partnerima Grundfos d.o.o. Sarajevo i Herz d.o.o. Sarajevo tradicionalno organizuje druženja za projektante iz Bosne i Hercegovine pod nazivom “Dani projektanata”.

Vaillant d.o.o. Sarajevo u saradnji sa poslovnim partnerima Grundfos d.o.o. Sarajevo i Herz d.o.o. Sarajevo tradicionalno organizuje druženja za projektante iz Bosne i Hercegovine pod nazivom "Dani projektanata".

Susreti su ove godine organizovani početkom novembra u ugodnom ambijentu hotela "Bjelašnica" na Bjelašnici.

"S obzirom na mnogo noviteta u proizvodnim programima radna prezentacija za preko 80 projektanata trajala je 2 dana. Najviše pažnje je posvećeno obnovljivim izvorima energije. Projektanti su bili posebno zainteresovani za proizvodni program kompanije Vaillant čija ponuda uključuje kompletne sisteme koji doprinose štednji energije i prilagođeni su zaštiti životne okoline", navode iz Vaillanta.

Nakon završenog radnog dijela druženja starih i novih kolega te dobrih prijatelja nastavljena su u prelijepom prirodnom okruženju olimpijske ljepotice Bjelašnice koja se za ovu priliku pokazala u svom najljepšem izdanju.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti