Verso isporučuje IPTV sistem za Hotel Hills

03.06.2016. 13:15 / Izvor: Akta.ba
Verso isporučuje IPTV sistem za Hotel Hills

Ovaj sistem gostima će pružati vrhunsku multimedijalnu zabavu, žive TV kanale i filmove na zahtjev i upotpuniće vrhunski doživljaj u novom hotelu sa pet zvjezdica.

Predstavnici kompanija Verso i Termalna Rivijera nedavno su u Sarajevu potpisali ugovor o isporuci integralnog hotelskog IPTV sistema za hotel Hills koji se u sklopu Rivijere gradi na Ilidži.

Ovaj sistem gostima će pružati vrhunsku multimedijalnu zabavu, žive TV kanale i filmove na zahtjev i upotpuniće vrhunski doživljaj u ovom novom hotelu sa pet zvjezdica, kako u sobama, tako i u kongresnom centru, te zabavnim zonama.

Sanin Mrkulić iz Mrkulić Company, vlasnika Termalne Rivijere o ovome kaže: "Za svoje goste, bez obzira da li su na kod nas odmoru ili poslovno, želimo stvoriti najbolje moguće uvjete za zabavu i opuštanje. Multimedija je veoma važan dio hotelskog kompleksa, a Philips kao proizvođač, i Verso kao implementator, garant su da će to biti na visokom nivou."

U Versu ističu da su veoma sretni i ponosni što su dobili priliku biti dio ovako velikog projekta koji treba upotpuniti turističku ponudu Ilidže i Sarajeva: "Već duži niz godina implementiramo različite IPTV sisteme u regiji, a ovo je sigurno jedan od najvećih i najmodernijih. Hotel Hills donosi jedan novi standard u hotelijerstvo u BiH, a mi ćemo se potruditi multimedijom upotpuniti ugođaj gostiju."

Radovi na izgradnji hotela Hills Sarajevo sa 260 luksuznih soba su počeli krajem 2015. godine, a otvaranje hotela planirano je u sedmom mjesecu ove godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti