Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Viator & Vektor: Prijevozi i carinjenje vaših roba

16.06.2014. 14:16 / Izvor: eKapija.ba

Društvo Viator & Vektor d.o.o. Sarajevo se bavi poslovima međunarodne špedicije i organizacijom svih vidova transporta:

  • Kopneni - kamionima puni utovari i zbirni prijevozi
  • Vangabaritni – specijalni  transporti
  • Avionski
  • Pomorski – kontejnerima I klasično

Viator & Vektor sa svojim podružnicama posluje više od 40 godina, a ustanovljno je kao preduzeće Tranšped d.o.o. Sarajevo. Viator & Vektor d.o.o. Sarajevo je generalni špediter sajma ZEPS već 20 godina a u djelatnosti društva je i uvoz za treća lica koja nisu registrovana kao carinski obveznici.

"Uspješno korespondiramo sa najuspješnijim partnerima i ino špediterima svijeta, čije je povjerenje gradio kvalitetnim, korektnim radom i dugogodišnjim prisustvom na izbirljivom tržištu. Robe iz Evrope i svijeta, do odredišta u BiH, prikupljamo i dostavljamo brzo, jeftino i sigurno svim vrstama prijevoza.

Svaki posao pažljivo pripremamo sa našim ugovaračima i preduzimamo sve potrebne administrativne i tehničke mjere radi dobrog obavljanja posla na zadovoljstvo svih učesnika u poslu. Obavljali smo poslove vangabaritnih – specijalnih transporta za mirovne misije  EUFOR-a  veoma uspješno, na zadovoljstvo naših partnera", ističu iz kompanije Viator & Vektor.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti