Viator organizuje posjetu sajmu Wasser Berlin

25.03.2013. 10:39 / Izvor: eKapija.ba
Viator organizuje posjetu sajmu Wasser Berlin

Wasser Berlin International je i vodeća svjetska izložba za izgradnju plinovoda. Tokom sajma organizirani su mnogobrojni forumi sa vodećim međunarodnim stručnjacima o raznim temama vezanim za vodu.

Turistička agencija VIATOR iz Sarajava, specijalizirana za organizaciju posjeta sajmovima širom svijeta, organizuje posjetu sajmu Wasser Berlin.

Wasser Berlin polazak 23.04.2013.

Berlin glavni grad Njemačke, grad zapanjujuće historije... Grad Rajha, Kajzera, kulture, noćnih klubova, života. Grad u čijem se grbu nalazi medvjed, simbol regije i prestižna nagrada na međunarodnom filmskom festivalu... Grad, stihova Getea, muzike Šopena, Vagnerovih nota. Grad u kojem se zaista može sanjati. Nekada simbol razlika dva politička sistema i dva različita svijeta, rušenjem Zida postaje simbol spajanja nespojivog - historijskog i umjetničkog duha iskazanog kroz galerije, muzeje, arhitektonske objekte i modernog grada, punog klubova i diskoteka. Simboli Berlina su još Brandenburška kapija sa kipom Viktorije, rimske boginje pobjede, Rajhstag sa fasadom iz 19. vijeka koji krasi staklena kupola, Muzejsko ostrvo (Museumsinsel) je dio ostrva u gradskom centru na kojem su: Pergamonski muzej sa velikom kolekcijom starogrčke umjetnosti i arhitekture, Stari muzej (Altes museum) sa dragocjenom egipatskom kolekcijom, Novi muzej u kome se nalaze egipatski artefakti, prahistorijske iskopine, kao i dio blaga otkrivenog na ruševinama Troje, Check Point Charlie i mali dijelovi zida.

OPIS SAJMA

Sajam + kongres, pruža savršenu platformu za prezentaciju ponuda i potražnju na jednom mjestu. Ovakav vid prezentacije je način reagiranja na nove izazove u tehnički iznimno dinamičnom tržištu. Wasser Berlin International je i vodeća svjetska izložba za izgradnju plinovoda. Tokom sajma organizirani su mnogobrojni forumi sa vodećim međunarodnim stručnjacima o raznim temama vezanim za vodu. Proizvodni program: nabavka vode, voda i prečišćavanje otpadnih voda, distribucija vode i ispuštanje otpadnih voda, inžinjering cjevovoda, mjerenje, regulacija i tehnološke analize, ventili, pumpe, vakuumski sistemi, građevinski strojevi, zaštita od poplava, destilacija, geotermalne tehnologije.

PLAN I PROGRAM PUTOVANJA

Polazak 23. aprila sa aerodroma u Sarajevu u poslijepodnevnim satima , let preko Beča ili Minhena slijetanje u Berlin u većernjim satima. Nakon obavljanja carinskih formalnosti i preuzimanje prtljaga organizovan transfer do hotela i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

24., 25. april predviđeni su za posjete sajmu , od 10:00 do 17:00. Odlazak i povratak sa sajmišta autobusom, sa polaskom ispred hotela.

26. april, fakultatino cijelodnevni obilazak grad ili slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i shopping.

27. april, povratak za Sarajevo u jutarnjim satima, let preko Beča ili Minhena, slijetanje u Sarajevo.

Ukoliko ste zaintersovani za ovakav način posjete sajmu, kontaktirajte čim prije s obzirom da je broj mjesta po ponuđenim cijenama ograničen.

Sanid Fejzic

Tel/Fax: 033 46 60 54

Mob: 061 83 87 81

Mail: sanid@viator.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti