Vijesti

Vlada HBŽ-a preuzima obavezu plaćanja troškova revizorke kuće Intercons d.o.o. Zenica

14.10.2008. 13:34 / Izvor: Fena

Vlada Hercegbosanske županije preuzet će obvezu plaćanja troškova revizorske kuće "Intercons" d.o.o. iz Zenice koja treba procijeniti vrijednost tvornice vunenih tkanina "Livtex", a u cilju rješavanja teške situacije u toj tvornici.

To je zaključeno na sastanku održanom 14.10.2008. godine predsjednika Vlade Hercegbosanske županije Nediljka Rimca i rukovodstva i predstavnika Sindikata tvornice "Livtex" na kojem je razmatrano stanje u toj tvornici.

Kako bi se završila neophodna procjena vrijednosti tvornice, dogovoreno je da se ispred ministarstva Vlade Hercegbosanske županije angažiraju dva djelatnika koji će sačiniti bilancu građevinskog stanja u tvornici i stanja strojeva te izvješće dostaviti odabranoj revizorskoj kući, kazao je Rimac.

Po njegovim riječima, rukovodstvo tvornice je preuzelo obvezu organiziranja primopredaje dokumentacije ekonomsko računovodstvenog sadržaja koju će predati tvrtki "Intercons", a u cilju utvrđivanja bilance stanja i uspjeha tvornice.

Prema dogovoru, Livtex treba formirati povjerenstvo koje će revizorskoj kući spomenutu dokumentaciju dostaviti do 31. listopada, za kada je i zakazan slijedeći sastanak na kojem će se razmatrati realizacija utvrđenih zaključaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti