Vlada HBŽ-a preuzima obavezu plaćanja troškova revizorke kuće Intercons d.o.o. Zenica

14.10.2008. 13:34 / Izvor: Fena
Vlada HBŽ-a preuzima obavezu plaćanja troškova revizorke kuće Intercons d.o.o. Zenica

Vlada Hercegbosanske županije preuzet će obvezu plaćanja troškova revizorske kuće "Intercons" d.o.o. iz Zenice koja treba procijeniti vrijednost tvornice vunenih tkanina "Livtex", a u cilju rješavanja teške situacije u toj tvornici.

To je zaključeno na sastanku održanom 14.10.2008. godine predsjednika Vlade Hercegbosanske županije Nediljka Rimca i rukovodstva i predstavnika Sindikata tvornice "Livtex" na kojem je razmatrano stanje u toj tvornici.

Kako bi se završila neophodna procjena vrijednosti tvornice, dogovoreno je da se ispred ministarstva Vlade Hercegbosanske županije angažiraju dva djelatnika koji će sačiniti bilancu građevinskog stanja u tvornici i stanja strojeva te izvješće dostaviti odabranoj revizorskoj kući, kazao je Rimac.

Po njegovim riječima, rukovodstvo tvornice je preuzelo obvezu organiziranja primopredaje dokumentacije ekonomsko računovodstvenog sadržaja koju će predati tvrtki "Intercons", a u cilju utvrđivanja bilance stanja i uspjeha tvornice.

Prema dogovoru, Livtex treba formirati povjerenstvo koje će revizorskoj kući spomenutu dokumentaciju dostaviti do 31. listopada, za kada je i zakazan slijedeći sastanak na kojem će se razmatrati realizacija utvrđenih zaključaka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti