Vodeće bh. kompanije na sajmu sigurnosti i sigurnosne opreme u Istanbulu

17.10.2007. 13:20 / Izvor: eKapija.ba
Vodeće bh. kompanije na sajmu sigurnosti i sigurnosne opreme u Istanbulu

50 - tak predstavnika vodećih bosanskohercegovačkih kompanija otputovalo je 17.10.2007. godine na sajam sigurnosti i opreme, koji se održava u Istanbulu od 18. do 21. oktobra 2007. godine. Posjetu ovom vodećem Euroazijskom sajmu sigurnosti organizovala je Turistička agencija VIATOR.

Ovo je jedan od vodećih sajmova u oblasti sigurnosti, opreme, sistema i tehnologija koji se održava na prostorima Euroazije. Naši predstavnici će mimo same posjete sajmu i poslovnih susreta sa predstavnicima ovog sektora, biti u prilici i da obiđu neke od vodećih objekata koji se bave kako superviziranjem, tako i proizvodnjom opreme za navedeni sektor.

Na sajmu će između ostalog, biti izložena najnovija dostignuća na području osiguranja, sigurnosti i zaštite javnih objekata, ljudi i velikih sistema.

Predstavnici iz BiH se sastoje od kompanija. BH Telecom, Elektroprivreda, Federalni Zavodi, te banaka:Centralna banka Bosne i Hercegovine, Raiffeisen Banka, te ministri, komesari i načelnici iz Federalnog i Kantonalnih MUP-ova ( Ljubuški, Tuzla, Orašje, Goražde) zaštitarske agencije Biga, Sector Security, Centurion, Master BC, Koteks, te predstavnici iz Udruženja menadžera sigurnosti i mnogi ostali.

Posjeta ovom sajmu će za mnoge biti ostvarivanje novih poslovnih saradnji, postizanje boljih poslovnih rezultata, uvođenje najnovije tehnologije i opreme za nadzor i sigurnost na naše prostore te unapređenje tehnoloških kvaliteta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti