Vodeći regionalni ICT direktori na IDC Adriatics EXPO 2014 u Opatiji

06.08.2014. 14:29 / Izvor: eKapija.ba
Vodeći regionalni ICT direktori na IDC Adriatics EXPO 2014  u Opatiji

​Vodeći regionalni IT menadžeri potvrdili su svoje sudjelovanje na prvoj CIO regionalnoj konferenciji IDC Adriatics EXPO 2014 koju u razdoblju od 10. do 12 rujna ove godine u Opatiji organizira nezavisna analitička tvrtka IDC Adriatics.

Vodeći regionalni IT menadžeri potvrdili su svoje sudjelovanje na prvoj CIO regionalnoj konferenciji IDC Adriatics EXPO 2014 koju u razdoblju od 10. do 12 rujna ove godine u Opatiji organizira nezavisna analitička tvrtka IDC Adriatics. Goran Ujević iz Zvijezde, Dražen Milković iz Dalekovoda, Miroslav Madžarić iz KBC Zagreb, Semir Ibrahimović iz Bosna Bank International, Boris Šušmak iz Luka Koper i mnogi drugi na IDC EXPO-u sudjelovat će kao panelisti. Saša Cvetojević osigurat će sudionicima testne vožnje Tesla automobilom a u svom predavanju govoriti o investicijama i ulaganju u znanje.

Konferencija IDC Adriatics EXPO 2014, osim svoje regionalne uloge i utjecaja, donosi i brojne novitete u sadržaju ali i modelu sudjelovanja uzvanika. Naime, po prvi puta će biti organizirani individualni sastanci koji će omogućiti brzu i izravnu razmjenu poslovnih iskustava i otvoriti vrata investicijskim procesima između zemalja Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova. Broj konferencijskih sudionika ograničen ja na 150 kako bi kroz trodnevni susret donijeli zaključke za razvoj tržišta i utjecaja ICT-a na sve aspekte poslovanja.

Tijekom konferencije održat će se dva CIO panela sa temama: „People Drive Performanse – Best Practices in Managing the IT Team“ i „IT to Drive Business Success.“ Konferencija će obrađivati teme investicija i IT-a, poslovanja u „oblacima“, outsourcinga, sigurnosti i zaštiti podataka, kako tehnologijom unaprijediti poslovanje, konkurentnosti kroz ICT i brojnim drugim temama. Od strane IDC-a konferencijom će upravljati vodeći stručnjaci Steven Frantzen, Jan Siroky, Ana Papež, Zorana Jurić, Alex Kwiatkowski, Tom Schwieters te Milan Kalal.

„Drago mi je što su vodeće kompanije u Regiji prepoznale važnost naše inicijative i odlučile iskoristiti priliku kako bi utjecale na razvoj tržišta u nadolazećem periodu. Izravni susreti, brojni paneli i međusobna razmjena iskustava jedinstvena su prilika stvaranja zajedničkih smjernica korištenja tehnoloških noviteta kojima ćemo svi svjedočiti. Veselimo se dobrom odazivu sudionika te aktivnom sudjelovanju regionalnih strukovnih organizacija koje podržavaju naš projekt“, Istaknula je regionalna direktorica IDC Adriaticsa, Ana Papež.

Konferenciji IDC Adriatics EXPO 2014 kao partneri su se pridružile tvrtke: Check Point Software Technologies Ltd, KYOCERA Document Solutions, SAMSUNG, Symantec, Qualys, Microsoft, Adacta, EMERSON, Semos Group te slovenski AmCham, Press clipping, Hrvatska udruga poslodavaca te podrška tvrtki Volvo MOTO-RIS i Filida Travel. Medijski će događaj pratiti Mreža, ICTBusiness info, Internet ogledalo i ekapija.

Novosti konferencije moguće je pratiti na društvenim mrežama https://www.facebook.com/IDCAdriatics i Youtube kanalu http://www.youtube.com/watch?v=6Ek2BeYVsbc  te na službenoj stranici konferencije: http://expo.idc-adriatics.com/

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti