Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Vozni park kompanije Centrotrans bogatiji je za 12 novih autobusa

09.07.2018. 15:45 / Izvor: Akta.ba

Riječ je o deset minibusa marke ISUZU i dva autobusa marke MAN čija ukupna investicija iznosi preko 2,5 miliona KM.

Autobusi ISUZU Novo City prilagođeni su i kupljeni za prijevoz putnika na padinskim linijama u Kantonu Sarajevo.

"Riječ je o vrhunskim autobusima koji svojim kvalitetom i uslugama ispunjavaju stroge europske standarde u javnom prijevozu putnika. Osim toga, ovi autobusi opremljeni su sa Euro 6 motorom za maksimalnu ekonomičnost i zaštitu okoline u najvećoj mogućoj mjeri, kao i platformama za prijevoz invalidnih lica", rekli su iz kompanije.

Svi autobusi raspolažu sa najnovijom opremom kao što su klima uređaj, sigurnosne kamere za nadzor putnika, digitalni tahograf, senzori i kamere za parkiranje kao i druga sofisticirana oprema koja će dodatno unaprijediti uslugu i kvalitet prijevoza na padinskim linijama Centrotransa.

Nakon brojnih pohvala od strane putnika na kvalitet i način održavanja, na do sada odobrenim i uspostavljenim autobuskim linijama, kompanija Centrotrans ovim činom iskazuje spremnost da i dalje nastavi pružati usluge u javnom gradsko – prigradskom prijevozu u Kantonu Sarajevo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti